HKGalden站務臺
發表文章發起投票回覆
Admin,不如你將時事臺啲po,好似蕃茄臺咁hide 啦,無眼睇...
邊個唔po時事新聞喺時事臺就block啦,你唔得閑就再搵內務長OK?
拜託,見你整呢樣整嗰樣大家都係唔想膠登死啫,
選內務長啦,理鳩得佢人唔人治吖,
我寧願同人嘈,講吓道理,都唔想見到呢度變到咁撚樣呀,大佬
拜託
Good0Bad0
2018/12/01, 7:11:24 晚上
引用快速引用
本貼文共有 25 個回覆
唉,呢鋪真係心淡,由個壇變蛇變鱔啦;好就再會,壞就永別...
#112018/12/02, 3:56:42 凌晨
引用快速引用
唉,呢鋪真係心淡,由個壇變蛇變鱔啦;好就再會,壞就永別...

其實你明唔明,唔係影印問題,係冇人出貼,個批貼個個討論區都有;你hide左即係攪死個台;
#122018/12/02, 8:05:31 晚上
引用快速引用

其實你明唔明,唔係影印問題,係冇人出貼,個批貼個個討論區都有;你hide左即係攪死個台;

當然,hide根本都無用,出喺其他版咪又照死,
所以傾到尾,admin 唔得閑,就試吓重啟內務制,
雖然內務制好多問題,但起碼我覺得好好玩,起碼啲人都會留喺度傾吓計
內務完全係膠登命脈之一,斷龍根之後就係咁嘅死款
#132018/12/02, 8:19:10 晚上
引用快速引用

雖然內務制好多問題,但起碼我覺得好好玩,起碼啲人都會留喺度傾吓計

感謝你的支持
內務制會係有的,但現在我要搞好個膠登個系統先

#142018/12/03, 1:38:34 凌晨
引用快速引用

感謝你的支持

阿哥仔呀,膠登一開場時,已好多巴絲打講咗開一個 subdomain 做開發,等唔會攪到個用得的討論區,你地又唔聽;現在重寫又亂來;真係乜人都走

利申:重寫過二個 apps 加一個大 apps
#152018/12/03, 2:11:53 凌晨
引用快速引用
邊個唔po時事新聞喺時事臺就block啦,你唔得閑就再搵內務長OK?
拜託

整翻個 block 已經解決一半你個問題

問題係做乜要我採取行動,而唔係個壇解決問題呢?
其他人好似我咁唔鐘意block人,本住有言論自由精神,咪畀佢地玩死?

人哋唔覺得自己洗緊版喎

有內務長都解決唔到

同意,主因係冇人出貼,個批貼你上連登睇吓,跟本不做成問題
#162018/12/03, 2:13:45 凌晨
引用快速引用

感謝你的支持

無諗過你會覆,多謝你
我上咗膠登咁耐,有感情,唔想就咁無咗
或者之後你整完都會無乜人上,但你肯堅持經營,總會有復原嘅一日或者再好啲
呢度話晒都係一大班人嘅回憶,點都好,多謝晒
#172018/12/03, 3:02:01 凌晨
引用快速引用
拜託

其他人好似我咁唔鐘意block人,本住有言論自由精神,咪畀佢地玩死?

人哋唔覺得自己洗緊版喎

有內務長都解決唔到

yes,琴日klngalden其實只係1個鐘出3-4個post但已經成版都係佢
#182018/12/03, 7:51:31 早上
引用快速引用
拜託

人哋唔覺得自己洗緊版喎

有內務長都解決唔到

yes,琴日klngalden其實只係1個鐘出3-4個post但已經成版都係佢
#192018/12/03, 7:51:31 早上
引用快速引用
限制影印機
火撚滾
#202018/12/03, 9:42:27 上午
引用快速引用
秒後自動載入第3
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆