HKGalden站務臺
發表文章發起投票回覆
Admin,不如你將時事臺啲po,好似蕃茄臺咁hide 啦,無眼睇...
邊個唔po時事新聞喺時事臺就block啦,你唔得閑就再搵內務長OK?
拜託,見你整呢樣整嗰樣大家都係唔想膠登死啫,
選內務長啦,理鳩得佢人唔人治吖,
我寧願同人嘈,講吓道理,都唔想見到呢度變到咁撚樣呀,大佬
拜託
Good0Bad0
2018/12/01, 7:11:24 晚上
引用快速引用
本貼文共有 25 個回覆
我等得
慢慢整
整好先上密D
#212018/12/03, 10:01:15 上午
引用快速引用
唉,呢鋪真係心淡,由個壇變蛇變鱔啦;好就再會,壞就永別...

其實你明唔明,唔係影印問題,係冇人出貼,個批貼個個討論區都有;你hide左即係攪死個台;

當然,hide根本都無用,出喺其他版咪又照死,
所以傾到尾,admin 唔得閑,就試吓重啟內務制,
雖然內務制好多問題,但起碼我覺得好好玩,起碼啲人都會留喺度傾吓計
內務完全係膠登命脈之一,斷龍根之後就係咁嘅死款

感謝你的支持
內務制會係有的,但現在我要搞好個膠登個系統先

無諗過你會覆,多謝你
我上咗膠登咁耐,有感情,唔想就咁無咗
或者之後你整完都會無乜人上,但你肯堅持經營,總會有復原嘅一日或者再好啲
呢度話晒都係一大班人嘅回憶,點都好,多謝晒

得人恩典千年記
#222018/12/03, 1:14:08 下午
引用快速引用
限制影印機
火撚滾

你一日開幾多個貼,有冇諗過冇影印機個版面會係點
#232018/12/03, 2:17:25 下午
引用快速引用
限制影印機
火撚滾

你一日開幾多個貼,有冇諗過冇影印機個版面會係點

所以你是膠登大救星
#242018/12/03, 5:10:00 下午
引用快速引用
唉,呢鋪真係心淡,由個壇變蛇變鱔啦;好就再會,壞就永別...

其實你明唔明,唔係影印問題,係冇人出貼,個批貼個個討論區都有;你hide左即係攪死個台;

當然,hide根本都無用,出喺其他版咪又照死,
所以傾到尾,admin 唔得閑,就試吓重啟內務制,
雖然內務制好多問題,但起碼我覺得好好玩,起碼啲人都會留喺度傾吓計
內務完全係膠登命脈之一,斷龍根之後就係咁嘅死款

感謝你的支持
內務制會係有的,但現在我要搞好個膠登個系統先

升我做高級會員
話哂開壇留守到而家
#252018/12/03, 7:47:28 晚上
引用快速引用
上一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆