HKGalden站務臺
發表文章發起投票回覆
Admin,不如你將時事臺啲po,好似蕃茄臺咁hide 啦,無眼睇...
邊個唔po時事新聞喺時事臺就block啦,你唔得閑就再搵內務長OK?
拜託,見你整呢樣整嗰樣大家都係唔想膠登死啫,
選內務長啦,理鳩得佢人唔人治吖,
我寧願同人嘈,講吓道理,都唔想見到呢度變到咁撚樣呀,大佬
拜託
Good0Bad0
2018/12/01, 7:11:24 晚上
引用快速引用
本貼文共有 25 個回覆
邊個唔po時事新聞喺時事臺就block啦,你唔得閑就再搵內務長OK?
拜託

整翻個 block 已經解決一半你個問題
#12018/12/01, 7:57:32 晚上
引用快速引用
拜託

問題係做乜要我採取行動,而唔係個壇解決問題呢?
其他人好似我咁唔鐘意block人,本住有言論自由精神,咪畀佢地玩死?
#22018/12/01, 8:10:55 晚上
引用快速引用
拜託

其他人好似我咁唔鐘意block人,本住有言論自由精神,咪畀佢地玩死?

人哋唔覺得自己洗緊版喎
#32018/12/01, 8:24:33 晚上
引用快速引用
拜託

人哋唔覺得自己洗緊版喎

有內務長都解決唔到
#42018/12/01, 8:36:02 晚上
引用快速引用
平心而論,肉腸制係我上咁耐科林,見過最好玩嘅嘢
我根本唔在意咩制度同公唔公平,
就日日上嚟都有啲黑幕,有啲濕鳩嘢睇吓,睇掌權者嘅有幾盡,我做花生友都不知幾撚過癮
以前啲巴絲提出之後,我覺得日後實好過癮,同樣亦得到證實
之後admin廢制,就開始無人嚟,仲日日屌ice屎忽
點解呀?係因為你做嘢大細超?係因為人治啲人走?係因為覺得手法唔公平?
屌!唔係呀!係因為膠登本身最大嘅賣點無撚咗呀,醒吓啦!屌你老母!
如果唔係郊登唔拖唔水,仲覺得膠登仲有機會,我都唔柒上嚟打咁鳩多字啦

要肉腸制係因為好玩,而唔係佢地做到嘢呀!
#52018/12/01, 10:52:54 晚上
引用快速引用
平心而論,肉腸制係我上咁耐科林,見過最好玩嘅嘢
我根本唔在意咩制度同公唔公平,
就日日上嚟都有啲黑幕,有啲濕鳩嘢睇吓,睇掌權者嘅有幾盡,我做花生友都不知幾撚過癮
以前啲巴絲提出之後,我覺得日後實好過癮,同樣亦得到證實
之後admin廢制,就開始無人嚟,仲日日屌ice屎忽
點解呀?係因為你做嘢大細超?係因為人治啲人走?係因為覺得手法唔公平?
屌!唔係呀!係因為膠登本身最大嘅賣點無撚咗呀,醒吓啦!屌你老母!
如果唔係郊登唔拖唔水,仲覺得膠登仲有機會,我都唔柒上嚟打咁鳩多字啦

要肉腸制係因為好玩,而唔係佢地做到嘢呀!

#62018/12/02, 12:48:07 凌晨
引用快速引用
屌鳩你老母閪,你就係個種扮好人,其實係想你死個種扑街來 ,蕃茄臺就係咁死咗,你唔想睇咪唔好睇囉
#72018/12/02, 2:27:26 凌晨
引用快速引用
拜託

block 乜撚,佢跟本就扑街來,佢想睇乜撚野先,跟本就想攪死你
#82018/12/02, 2:30:22 凌晨
引用快速引用
屌鳩你老母閪,你就係個種扮好人,其實係想你死個種扑街來 ,蕃茄臺就係咁死咗,你唔想睇咪唔好睇囉

上咁耐,有冇見我話過你先
個個對你嗤之以鼻,我都入你POST討論單新聞,
就因為你啲新聞有揀過,而吸引到我...
光明頂POST又係唔錯

大家成年人冷靜啲討論,我個主題只係想引人入嚟傾,你覺得唔掂就提出個解決方法
我原意就係有人惡意洗版就要釘,要有人做嘢

仲有我係覺得網上同人嘈真係好戇居,畀個3唔識7嘅人激嬲做乜

#92018/12/02, 3:38:59 凌晨
引用快速引用
拜託

block 乜撚,佢跟本就扑街來,佢想睇乜撚野先,跟本就想攪死你

唉,對你有啲失望,嗰時又話為方便兩佬而揀新聞PO,依家個壇半生不死你都仲要鬧人
就算講嘅嘢唔啱聽都可以傾啫,況且我同你又無過節,又無奚落過你,
一嚟就發難式表達情緒,我好似畀個熟人煎咗兩巴咁,係有啲尷尬囉.....
#102018/12/02, 3:49:11 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆