HKGalden站務臺
發表文章發起投票回覆
nimda你開返膠登唔係問題
問題你個膠登admin email都收左皮

Message not delivered
Your message couldn't be delivered to [email protected] because the remote server is misconfigured. See technical details below for more information.
Good0Bad0
2022/08/24, 7:19:25 晚上
引用快速引用
本貼文共有 23 個回覆
請電郵至 admin[#eb171e]s[/#eb171e]@hkgalden.com
#12022/08/25, 12:46:06 凌晨
引用快速引用
登入
電郵
密碼
保持登入
忘記密碼

沒有帳號?立即加入HKGalden,費用全免
《按此註冊新帳號》

註冊了,但還沒收到帳號啟動電郵?
按此重發啟動電郵
聯絡我們
若於註冊帳號上有任何疑難

請電郵至 [email protected]

Inbox 以下 Facebook專頁

管理團隊會盡快回應你的查詢

#22022/08/25, 12:47:57 凌晨
引用快速引用
請電郵至 admin[#eb171e]s[/#eb171e]@hkgalden.com

自動導向呀懶醒
叻唔切令你炒車唔好嬲豬
#32022/08/25, 5:52:50 凌晨
引用快速引用

自動導向呀懶醒
叻唔切令你炒車唔好嬲豬

我只係根據你嘅資料分析
你作為OP唔提供資料係我炒車
好嬲好嬲

#42022/08/25, 7:51:10 早上
引用快速引用

自動導向呀懶醒
叻唔切令你炒車唔好嬲豬

我只係根據你嘅資料分析
好嬲好嬲

衝出黎柒就係呢種
無話唔可以問
而且又唔係得你知道有多過一個admin email
#52022/08/29, 7:39:15 晚上
引用快速引用

自動導向呀懶醒
叻唔切令你炒車唔好嬲豬

我只係根據你嘅資料分析
好嬲好嬲

衝出黎柒就係呢種
無話唔可以問
而且又唔係得你知道有多過一個admin email

你作為OP都咁傻柒 要柒點夠你柒
你作為OP 提供傻柒資料 當input 有問題 咪得唔到正常output囉
都係果句 我只係根據你條傻人OP嘅資料分析 責任全在OP

仲有「炒車」「跟車太貼 」 等都係講誤信謠言而發表某些錯誤言論其後謠言被澄清
唔知炒車意思可以GOOGLE下
唔知謠言意思都可以GOOGLE下

建議你條傻柒多用時間改善出POST 技巧 學下組織資料能力
少出呢種POST嚟突出你個傻樣
唔明嘅咪潛水潛翻千幾日先翻嚟

#62022/08/30, 4:34:01 下午
引用快速引用
上面太長唔quote
你想否認炒車我明
因為你真係好醜
柒到咁真係想搵窿捐
你果種炒車叫做撞出黎柒
簡稱犯賤

洗唔洗講白d
個po首先就唔係同你交代
我搵admin講佢admin email有問題
咁佢有疑問佢自己識試識問
我認為我已經提供足夠訊息
同埋膠登上傳係麻煩
其次個po唔係比你捉錯處貼張圖攞威
本身圖張圖以為贏左已經好低B十足小學雞
你d口吻十足牛佬咁走住屌想攞尾彩
其實你係唔係搏我無上水就可以當無件事
#72022/08/31, 12:16:53 凌晨
引用快速引用
#82022/08/31, 2:48:36 下午
引用快速引用
上面太長唔quote
你想否認炒車我明
因為你真係好醜
柒到咁真係想搵窿捐
你果種炒車叫做撞出黎柒
簡稱犯賤

洗唔洗講白d
個po首先就唔係同你交代
我搵admin講佢admin email有問題
咁佢有疑問佢自己識試識問
我認為我已經提供足夠訊息
同埋膠登上傳係麻煩
其次個po唔係比你捉錯處貼張圖攞威
本身圖張圖以為贏左已經好低B十足小學雞
你d口吻十足牛佬咁走住屌想攞尾彩
其實你係唔係搏我無上水就可以當無件事

傻仔 你真係豬咁蠢 呢度係FORUM
邊有話個post係邊個先睇得邊個先覆得

你提供傻柒資料 我講白啲 乜係傻柒資料
你#0就係講膠登admin email收左皮同[email protected]
呢度係FORUM 提供嘅資料係[email protected]
呢種情況 係咪應該先send去[email protected] 試咗先
未試就講其他情況 你就係傻柒 你直接認咪係囉

你駁嘴話我炒車
但到而家仲唔知炒車兩字係乜意思
仲亂套意思落去兜
另外 你將咗打成左 我見到就想笑
你係嬲到打錯字 定你本身唔識字?

最後講你搵admin 唔係同我交代 十足小學雞
咁你隻柒頭又覆我 正一豬頭丙

#92022/08/31, 7:36:18 晚上
引用快速引用
死壇都可以互屌
#102022/09/01, 1:01:15 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆