HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
共安法一過, 乜燈都要即時執粒
除非公司係美國註冊, server又係外國。

不過以後都要翻牆先上到
Good2Bad0
2020/05/23, 1:35:09 下午
引用快速引用
本貼文共有 4 個回覆
己裝VPN ...

9394 有冇諗過去效登...??
#12020/05/23, 2:45:00 下午
引用快速引用
己裝VPN ...

都公安法啦, 去都無用。以前玩 forum 係為咗解悶, 同志同道合嘅人吹下水, 組織一下活動。將來講句都係犯分裂国家罪,算吧啦。

而且我個人唔鍾意埋堆,喜歡一個人食晒啲女

以後 I am the king of 膠登
#22020/05/27, 4:03:00 凌晨
引用快速引用
己裝VPN ...

都公安法啦, 去都無用。以前玩 forum 係為咗解悶, 同志同道合嘅人吹下水, 組織一下活動。將來講句都係犯分裂国家罪,算吧啦。

無左SEARCH 功能, 你D POST 不如POST 去第二個台, 易D 搵,
POST 係吹水台, 幾版都搵唔到
#32020/05/27, 11:10:38 上午
引用快速引用
己裝VPN ...

無左SEARCH 功能, 你D POST 不如POST 去第二個台, 易D 搵,
POST 係吹水台, 幾版都搵唔到

近年都無乜時間玩住, 忙於抗共。

它日香港重光,我就去三燈重開帳戶,繼續美食巡禮!食足三年
#42020/05/27, 8:11:31 晚上
引用快速引用
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆