HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
我份叫雞報告仲多人睇份監警報告....
Good3Bad0
2020/05/15, 11:30:48 晚上
引用快速引用
本貼文共有 54 個回覆
試過注冊, 但唔成功
重次佢話己注冊不能重覆
找回PASSWORD 又收唔到
谷鳩氣....

你求其開個GMAIL, 再注冊效登, 話個日子俾我知, 我係度等, 一見就去登入改PASSWORD... 應該不會被搶走..

順便一問, 係咪用緊GHROME 要登入, 先可以上到效登

已注冊不能重覆
依家改咗 應該唔會出現呢個情況
答錯IQ題 要隔一段時間先可以再答過

找回PASSWORD
係得嘅 除非之前注冊失敗(答錯IQ題)

GMAIL
依家申請GMAIL有啲麻煩
驚萬一真係有人偷 好難開多個
有人冒認你都唔係咁好
同埋密碼周圍貼都唔係咁安全!

所以建議你EMAIL我 我EMAIL SEND隻AC俾你會安全啲!
我EMAIL喺#16幅圖

又或者我地夾定時間
你再試下註冊 貼啲IQ題上嚟 等我幫你答都得

GHROME
唔係!用任何瀏覽器都登入到郊登 IE、FIREFOX、CHROME、SAFARI全部都得
但依家註冊要登入GMAIL一次先 (用嚟確認你個Email係用得)
#212020/05/20, 1:18:04 凌晨
引用快速引用
#222020/05/20, 1:24:24 凌晨
引用快速引用
試過注冊, 但唔成功
重次佢話己注冊不能重覆
谷鳩氣....

你求其開個GMAIL, 再注冊效登, 話個日子俾我知, 我係度等, 一見就去登入改PASSWORD... 應該不會被搶走..

已注冊不能重覆

找回PASSWORD

GMAIL
有人冒認你都唔係咁好

所以建議你EMAIL我 我EMAIL SEND隻AC俾你會安全啲!

又或者我地夾定時間

GHROME
唔係!用任何瀏覽器都登入到郊登 IE、FIREFOX、CHROME、SAFARI全部都得
但依家註冊要登入GMAIL一次先 (用嚟確認你個Email係用得)

你幾時得?
#232020/05/20, 1:38:43 凌晨
引用快速引用
試過注冊, 但唔成功
重次佢話己注冊不能重覆
谷鳩氣....

已注冊不能重覆

找回PASSWORD

GMAIL
有人冒認你都唔係咁好

又或者我地夾定時間

GHROME

你幾時得?

就你啦Cfu
唔好凌晨就得
#242020/05/20, 2:02:09 凌晨
引用快速引用
試過注冊, 但唔成功
重次佢話己注冊不能重覆
谷鳩氣....

已注冊不能重覆

找回PASSWORD

GMAIL
有人冒認你都唔係咁好

又或者我地夾定時間

GHROME

你幾時得?

就你啦Cfu
唔好凌晨就得

咁明早11點....
#252020/05/20, 2:08:26 凌晨
引用快速引用
我指 20/MAY 11:00 AM...
#262020/05/20, 2:09:58 凌晨
引用快速引用
好地地一個科林變到今日咁
#272020/05/20, 3:27:52 凌晨
引用快速引用

Cfu 你試下下面呢個形式:
https://privnote.com/drquZPeA#fQ05XrGPC

最好你就可以自己搞掂啲IQ題
如果唔係
我就用上面條LINK寫嗰個方法
#282020/05/20, 8:51:54 早上
引用快速引用

https://privnote.com/drquZPeA#fQ05XrGPC

如果唔係

OK

我照係度貼IQ題...
#292020/05/20, 9:52:35 上午
引用快速引用

如果唔係

OK

我照係度貼IQ題...

最好你就用下面呢條LINK貼 咁就唔會洩漏試題
https://privnote.com/#duration_hours=1
佢一個鐘之後就會消失
#302020/05/20, 9:55:20 上午
引用快速引用
秒後自動載入第4
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆