HKGalden時事臺
發表文章發起投票回覆
11.12 破曉行動 ! 再次三罷集合 ! 連登

https://lihkg.com/thread/1708467/page/1

11.11 黎明行動成效顯著 ,我地要將呢個氣勢推為習慣
從來都講緊如果200萬人罷工政府已經無條件投降

唔緊要 習慣係慢慢培養,記住

呢場係革命 係抗爭 ,唔係一邊為眼前而謀生
一邊高呼住自由既遊戲。

黎明行動 破曉之時 光復香港 時代革命

切記咩係黎明同破曉,意思係想提醒手足,要係日落黃昏之前就走
入夜係黑狗會更加癲,而且已經完全失去經濟效益既目標
大家要走 ! 一定要走 ! 呢場係持久戰 ! 聽日少左你就係少左你

暫時先劃分為

黎明行動 ( 一三五) 18區開花 按之前既地點集合
破曉之時 (二 四 ) 由小組形式 無定時 無地點 去搞,
同時建議大家可以配合返工look去搞

唔好同我講我地連續2日一成不變 好易比狗拉
一成不變既係我地呢4個月一直六日入夜後開戰

6:00 哨兵進場 - 建議由和理非去做 無gear, 返look
6:30 熱身 - 帶裝既手足可以進場換杉
7:00 開場 目標一樣 先整黨鐵 MTR 令上班人士被罷工
之後再落區打,記住, 整完rb 走,清完,返黎再整。

以蘋果日報即時作暗號 ,例如邊區開始左,
蘋果會即時報導, 而其他區手足睇到新聞就要發力了 務求盡量同一時間一齊被罷

仲有如果果班用盡方法都要返工既港豬,放心,我地等佢辛辛苦苦返到公司後
大約2:00後,轉場搞中環,放心,今日好多公司就算返左,都迫住要早訓
所以中環上環絕對唔洗咁急搞

我地唔係要同警察打,係同時間打,時間愈耐,罷工愈耐,香港經濟損失愈高。

和理非小貼士 - 最基本係罷工
唔得都都拖,落樓同我每部升降機按曬佢
去到MTR要不斷同站長好似講有野落左路軌
放心,提醒站長,唔會犯法,最後以假亂真,以真亂假
佢唔會敢開車。

和理非記住,你唔係被動既物體,你要令自己被罷工,
你要主動拎正牌令被罷工

和理非罷工,被罷工, 中立被逼食tg秒變秒黃化
今日打到世界大戰咁黨鐵都唔捨得封站就知呢個春袋幾大
黨鐵唔封站,有利示威者流水
黨鑄封站,變相助攻罷工
MTR 的士 巴士 擁擠 市民有大量街上既街坊cover,視野清晰

Good1Bad0
2019/11/11, 11:48:45 晚上
引用快速引用
本貼文共有 0 個回覆
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆