HKGalden時事臺
發表文章發起投票回覆
前退休警爆料佐敦解放軍醫院處理被殺手足
https://www.facebook.com/hkgrc/photos/a.1546057858963708/2520931718142979/?type=3&theater

個的士佬同我地講話佢本身係退休警
我地上車嗰陣佢咁啱開緊大紀元個新聞直播
然後就同我地係到傾近排啲不尋常自殺,鬧下黑警,叫我地女仔依家唔好出夜街等等

然後我FD落咗車之後佢就突然同我講

的士佬:「之前有車一個住你附近嘅休班警(定退休警),佢一上車就同我講好嬲,我就問佢嬲啲乜,佢話之前831真係有打死人,然後條屍係警察自己處理埋再話自殺」

我:「佢地點處理??」

的士佬:「我就問嗰個退休警係咪送曬去嗰個軍部醫院,不過佢就冇答。嗰個軍部醫院呢就係伊利沙伯醫院對面有一座望落好似工業住宅咁樣,有寫話係軍部醫院,佢以前係俾英軍佢地醫病嘅,應該就係嗰到處理咗

我:「伊利沙伯醫院對面?」

的士佬:「係啊,所以佢地唔會送去香港公立醫院,因為有CCTV嗰啲一定會爆煲

我:「所以俾啲狗整到傷曬就送去嗰到處理?

的士佬:「係啊,傷勢嚴重又唔想俾人驗到出黎嘅咪送曬去嗰到處理完之後咪dum曬落海或者當佢自殺囉,好似嗰個15歲女仔咁

講完啱啱好要落車
我返到屋企就即刻check下睇伊利沙伯對面係咪真係有棟咁嘅野啦

中國人民解放軍駐香港部隊醫院
地址係佐敦
Good0Bad1
2019/10/14, 12:57:04 下午
引用快速引用
本貼文共有 4 個回覆
#12019/10/14, 12:58:54 下午
引用快速引用
#22019/10/14, 5:33:22 下午
引用快速引用
#32019/10/14, 7:58:20 晚上
引用快速引用