HKGalden時事臺
發表文章發起投票回覆
【大帝有做野】Trump:我係G20同支帝講咗,但佢唔撚理
弱智狗(或專登)帶手錶清楚顯示 5.00pm 錄影,
晚上突然唔見曬人,
放你地入去攪太陽花,
想住半夜一野入去支佔偽議會打到你地飛起或熄燈殺人,
掂知你地就係噴油,攪文書,自然走曬,只得一堆記者,
但突然Trump回到美國即刻助攻,話佢己經響朵,但支那唔蘇佢。

https://www.youtube.com/watch?v=4HnK6O8Lwfo

14秒:
In Hong Kong i am open it up with president Xi of china waiting a great talk with discussion we're
talking about doing something and we talked about it briefly but it's very sad

Good0Bad0
2019/07/02, 8:49:23 早上
引用快速引用
本貼文共有 8 個回覆
晚上突然唔見曬人,
放你地入去攪太陽花,
但突然Trump回到美國即刻助攻,話佢己經響朵,但支那唔蘇佢。

https://www.youtube.com/watch?v=4HnK6O8Lwfo

14秒:
In Hong Kong i am open it up with president Xi of china waiting a great talk with discussion we're
talking about doing something and we talked about it briefly but it's very sad

就係你尼D一廂情願的 on 9 仔搞死香港囉。不過冇乜特別,好多人覺得英國會幫,去告御狀超過二十年,次次人地都係話中英聯合聲名運作良好(雖然大致上係),冇居英權。

我聽黎聽去 trump 都只係話: 同佢講左做 D 野啦,避免唔倒好不幸。

畏,搞清楚未呀,唔係暴力鎮壓好不幸呀,係你地失控”暴動”搞到好 sad 呀。分得清未呀 7 頭?

do sth? 其實做左好多喇,不過你比人睇倒嘅客觀事實係: ”變相徹回同唔直接查黑警你唔收貨,所以暴力衝立法會”。你要人地點出兵先得架白癡仔。

#12019/07/02, 9:32:41 上午
引用快速引用
張 5pm 我就睇唔清,但用個腦都知有需要咁做咩?
#22019/07/02, 9:34:10 上午
引用快速引用
晚上突然唔見曬人,
放你地入去攪太陽花,

14秒:

就係你尼D一廂情願的 on 9 仔搞死香港囉。不過冇乜特別,好多人覺得英國會幫,去告御狀超過二十年,次次人地都係話中英聯合聲名運作良好(雖然大致上係),冇居英權。

我聽黎聽去 trump 都只係話: 同佢講左做 D 野啦,避免唔倒好不幸。

畏,搞清楚未呀,唔係暴力鎮壓好不幸呀,係你地失控”暴動”搞到好 sad 呀。分得清未呀 7 頭?

do sth? 其實做左好多喇,不過你比人睇倒嘅客觀事實係: ”變相徹回同唔直接查黑警你唔收貨,所以暴力衝立法會”。你要人地點出兵先得架白癡仔。

你攪清楚,係美國啲種Level既示威,根本唔算咪撚暴力,唔會令到美國總統講到so sad,佢係講香港示威者咁撚溫和都比人砌,so sad...
仲有唔該看清楚英文, waiting a great talk 係講緊佢等緊,即係唔來,明暗串支那大帝唔想理。

仲有攪清楚Logic,而家唔係"求"美帝,係要攪到美國個邊對支那好反感,反過來夾支那唔比佢亂攪。

#32019/07/02, 10:08:56 上午
引用快速引用
晚上突然唔見曬人,
放你地入去攪太陽花,

14秒:

你攪清楚,係美國啲種Level既示威,根本唔算咪撚暴力,唔會令到美國總統講到so sad,佢係講香港示威者咁撚溫和都比人砌,so sad...
仲有唔該看清楚英文, waiting a great talk 係講緊佢等緊,即係唔來,明暗串支那大帝唔想理。

仲有攪清楚Logic,而家唔係"求"美帝,係要攪到美國個邊對支那好反感,反過來夾支那唔比佢亂攪。

屈人想證明自己清白。。。衰多幾錢. 唔算暴力呀?你揾 d evidence 美國點示威同人地公安點對付黎睇下好喎。

事實人地尋日點樣砌你呀?

liberate hk 個訴求冇你份? 咁對唔住囉我怪錯左你。
#42019/07/02, 11:27:47 上午
引用快速引用
我英文唔掂要睇字幕,但你睇完字幕都係要一廂情願,咁仲有乜好講。。

定係想揾 emilia wong 補習?我介紹你有 8 折。

人地話同阿習主席開始左講,有講到香港,睇下可唔可以做 d 野。即係大家出黎揾食,好客氣。得你睇倒人地係話緊呀主席架姐。
#52019/07/02, 11:49:06 中午
引用快速引用
痴線 死場都重有五毛
#62019/07/02, 12:11:40 中午
引用快速引用
我英文唔掂要睇字幕,但你睇完字幕都係要一廂情願,咁仲有乜好講。。

定係想揾 emilia wong 補習?我介紹你有 8 折。

人地話同阿習主席開始左講,有講到香港,睇下可唔可以做 d 野。即係大家出黎揾食,好客氣。得你睇倒人地係話緊呀主席架姐。

警告你條GAY毛咪再摟屌喇下,否則我落重咒
#72019/07/02, 4:44:08 下午
引用快速引用
五毛愛支狗
#82019/07/14, 11:23:20 晚上
引用快速引用
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆