HKGalden時事臺
發表文章發起投票回覆
光頭頂重溫下載 (V)
[商台執柒左去啦]光明頂重溫下載 (4)
https://www.hkgalden.com/forum/view/540102

如果再有 bot 整死個重溫, 就唔再攪重溫
Good1Bad0
2019/04/30, 12:30:24 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 19 個回覆
照貼啦...有FOLLOW~~~

點貼呀,邊個用到,跟本白貼,大家都知邊個係 ice , 叫佢攪掂個個 bot accout,佢唔想攪,就比個 admim account 我,等我攪掂佢。一秒做到嘅野都唔去攪,即係想點

佢冼完唔知邊一頁係最新一回光頭頂,
FOLLOw都無用。

請照貼
我幫大家搵

咁好心機
#112019/04/30, 4:30:15 下午
引用快速引用

點貼呀,邊個用到,跟本白貼,大家都知邊個係 ice , 叫佢攪掂個個 bot accout,佢唔想攪,就比個 admim account 我,等我攪掂佢。一秒做到嘅野都唔去攪,即係想點

FOLLOw都無用。

請照貼
我幫大家搵

咁好心機

跟本唔掂,你搵到,貼出來,佢又來洗;我唔係唔想貼呀;你咁好心機,不如搵admin,一係bam 佢,一係比個pw我,等我bam佢;

好簡單,現在我估膠登自己友之中一係有人因愛成『肯』要攪死膠登,或膠登要收檔,但有人唔想收皮,因重有人上,所以想收檔個班就攪到冇人來為止。 現在發生所有野完全不合常理,你有人貼新聞,又有人洗版
#122019/04/30, 8:43:51 晚上
引用快速引用

FOLLOw都無用。

請照貼
我幫大家搵

咁好心機

跟本唔掂,你搵到,貼出來,佢又來洗;我唔係唔想貼呀;你咁好心機,不如搵admin,一係bam 佢,一係比個pw我,等我bam佢;

好簡單,現在我估膠登自己友之中一係有人因愛成『肯』要攪死膠登,或膠登要收檔,但有人唔想收皮,因重有人上,所以想收檔個班就攪到冇人來為止。 現在發生所有野完全不合常理,你有人貼新聞,又有人洗版

admin 可以點搵
有無telegram 小圈子成員 有佢contact
#132019/04/30, 10:58:57 晚上
引用快速引用

FOLLOw都無用。

請照貼
我幫大家搵

咁好心機

admin 可以點搵
有無telegram 小圈子成員 有佢contact

我 send 個 email 去批 api 個到問過冇覆;我諗上次 revamp 攪到一獲泡之後,冇人想理了
#142019/04/30, 11:07:15 晚上
引用快速引用
洗版能死全家!
#152019/04/30, 11:07:44 晚上
引用快速引用
#162019/06/18, 1:13:10 凌晨
引用快速引用
#172019/06/19, 1:06:37 凌晨
引用快速引用
#182019/06/19, 11:33:54 中午
引用快速引用
#192019/06/20, 12:32:37 凌晨