HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
到底邊個咁大仇口 日日開bot搞鳩膠登
正常人都唔會日日走去山旮旯墳場亂葬崗到唱歌跳大媽舞呱
Good1Bad1
2019/04/26, 8:24:57 晚上
引用快速引用
本貼文共有 28 個回覆
屌你,原來真係自已友

#112019/04/30, 12:04:26 中午
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

呢個世界有太多罪人,所以有人就代表上帝去執行"世界末日"。
#122019/04/30, 12:24:42 中午
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

個個以為自己代表上帝
#132019/04/30, 3:10:28 下午
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

#142019/04/30, 3:46:07 下午
引用快速引用
管理員最大責任
#152019/04/30, 7:46:00 晚上
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

個個以為自己代表上帝

條友原來係幫青年新政助選,你玩到咁撚樣,做埋晒啲濕鳩嘢,仲要人支持你,你無撚嘢吓嗎?真心想呢度人支持,就退出青年新政助選啦,你依家累街坊呀,本來對呢個組織都無咩意見,但有呢條契弟當堂成個觀感唔同晒
#162019/04/30, 9:31:29 晚上
引用快速引用
屌2018年,到依家都仲炸緊,心諗你同admin兩個難兄難弟,真係一絕
#172019/04/30, 9:33:54 晚上
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

個個以為自己代表上帝

條友原來係幫青年新政助選,你玩到咁撚樣,做埋晒啲濕鳩嘢,仲要人支持你,你無撚嘢吓嗎?真心想呢度人支持,就退出青年新政助選啦,你依家累街坊呀,本來對呢個組織都無咩意見,但有呢條契弟當堂成個觀感唔同晒

人地可能比 ice 強制退伍
#182019/04/30, 9:52:47 晚上
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

個個以為自己代表上帝

問題係組媽係咪仆街bot先,我唔想屌錯人呀
#192019/04/30, 9:57:36 晚上
引用快速引用
屌你,原來真係自已友

個個以為自己代表上帝

問題係組媽係咪仆街bot先,我唔想屌錯人呀

又叫『傻閪襲地球』,又話『月娥組媽感言』,唔知道係咪 share account,
#202019/04/30, 10:21:35 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第3
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆