HKGalden娛樂臺
發表文章發起投票回覆
【《詭探前傳》SP ⚠驅魔真人教學⚠】
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/367915277267376/

驅魔要帶咩?只要帶幾張紙,一枝筆就乜鬼都搞得掂?

乜都想學嘅少年版八爺,遇上有四十年驅鬼經驗嘅李錦彬牧師,又會有咩新嘅法寶靈感?

同樣係驅魔,牧師呢種方法同第七行動組嗰種又有咩分別?大家一齊參透吓!🤔

#內容可能會令人情緒不安 #驅魔牧師 #真實個案 #詭探前傳 #鄭少秋 陶大宇

#廖啟智 Eric Kwok 郭偉亮 江若琳 ElanneKwong 游學修 Neo Yau Brian 陳安立 麥子樂 Bryant Mak #張雷 趕鬼牧師 #小錢包 #網上貸款平台
Good1Bad0
2019/04/18, 7:21:00 晚上
引用快速引用
本貼文共有 41 個回覆
#12019/04/18, 7:22:27 晚上
引用快速引用
#22019/04/18, 7:22:31 晚上
引用快速引用
【師兄弟歸位!《詭探前傳》首播倒數一星期!】
下星期一晚10:00,ViuTV新劇《詭探前傳》正式首播!
一段茅山術嘅歷史,
一個警方嘅秘密協議,
一個香港嘅黑幫故事,
即將於下星期一揭開!
#詭探前傳 #鄭少秋 #陶大宇 #廖啟智 Eric Kwok 郭偉亮江若琳 Elanne Kwong 游學修 Neo Yau Brian 陳安立 麥子樂 Bryant Mak #張雷
#小錢包 #網上貸款平台
#32019/04/23, 2:37:20 下午
引用快速引用
【ViuTV新劇《詭探前傳》SP :血腥降頭術!】
阿八今次繼續拜師學藝,搵嚟司徒法基師傅學習一系列血淋淋嘅降頭術!
聽講啲降頭材料好嘔心,有烏鴉血、烏鴉眼、蟾蜍、經血……而且仲要新鮮熱辣、活生生咁扯/攞出嚟!
正所謂:要破法,要先識法!為咗自保防身,再加上三師弟司馬至全性格衝動,經常都惹禍上身,作為師兄嘅阿八,合埋眼都要學埋落去! 😎想知《詭探前傳》入面仲有咩詭異嘅降頭術?下星期準時煲劇!
《詭探前傳》4月29日起 星期一至五 晚上10:00

#請勿飯後觀看 #內容可能會令人情緒不安 #司徒法基師傅 #詭探前傳#鄭少秋 陶大宇 #廖啟智 Eric Kwok 郭偉亮 江若琳 Elanne Kwong 游學修 Neo Yau Brian 陳安立 麥子樂 Bryant Mak #張雷 法基師叔(司徒法基) Master Szeto Ken 立基 司徒 #小錢包 #網上貸款平台
#42019/04/26, 1:13:21 凌晨
引用快速引用
終於做嗱!
#52019/04/26, 1:56:28 凌晨
引用快速引用
#62019/04/29, 3:08:27 下午
引用快速引用
#72019/04/29, 3:08:27 下午
引用快速引用
#82019/04/29, 3:08:28 下午
引用快速引用
#92019/04/29, 3:08:28 下午
引用快速引用
【ViuTV新劇《詭探前傳》今晚10:00首播!】
聽講拍攝盂蘭勝會嗰晚,天氣已經好詭異,又落大雨又無啦啦吹怪風,所以大宇個表情其實係暗藏玄機!不過好彩有秋官鎮住,佢飾演嘅彭百川師傅,正氣凜然,帶領住三師兄弟(張漢忠、徐伯強、司馬至全),一齊破解塵封多年嘅靈異謎團!
#盂蘭勝會 #詭探前傳 #鄭少秋 陶大宇 #廖啟智 Eric Kwok 郭偉亮 江若琳 Elanne Kwong 游學修 Neo Yau Brian 陳安立 麥子樂 Bryant Mak #張雷
#小錢包 #網上貸款平台
#102019/04/30, 12:49:22 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆