HKGalden娛樂臺
發表文章發起投票回覆
【港姐有鋪除衫癮?】親哥爆麥明詩除剩底橫通屋走 馮盈盈連內褲都唔著
港姐俾人嘅印象一向都係高貴斯文,不過15、16年嘅兩位冠軍--麥明詩同馮盈盈就打破咗大家對港姐嘅既定印象,特別係當佢哋主持《後生仔傾吓偈》嗰時。

馮盈盈成日喺節目口出狂言,講好多有味說話,更被封為性博士。佢早前又喺節目大爆自己鍾意大解放,咩都唔著通屋走,搞到有次差啲請一班血氣方剛嘅年青男子眼睛吃冰淇淋喇。因為,佢以為屋企啲男士出晒去,於是赤裸裸咁入廁所沖涼,點知突然聽到阿媽話叫6人份Pizza,原來細佬帶咗班朋友上嚟玩,好彩佢哋無出房。

馮盈盈都算,估唔到10A麥明詩都不遑多讓。以為係因為同性博士做拍檔學壞咗?No!麥明詩親阿哥麥明山就喺節目現身說法,大講10A都好鍾意當屋企係天體營,打大赤肋四圍走。不過相對選華姐第2日已經喺酒店房一絲不掛嘅性博士而言,10A起碼會著返條底褲。

https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/magazine/article/20181222/2_645252_0/-%E6%B8%AF%E5%A7%90%E6%9C%89%E9%8B%AA%E9%99%A4%E8%A1%AB%E7%99%AE-%E8%A6%AA%E5%93%A5%E7%88%86%E9%BA%A5%E6%98%8E%E8%A9%A9%E9%99%A4%E5%89%A9%E5%BA%95%E6%A9%AB%E9%80%9A%E5%B1%8B%E8%B5%B0-%E9%A6%AE%E7%9B%88%E7%9B%88%E9%80%A3%E5%85%A7%E8%A4%B2%E9%83%BD%E5%94%94%E8%91%97
Good0Bad0
2018/12/22, 9:46:06 晚上
引用快速引用
本貼文共有 4 個回覆
#12018/12/22, 9:46:24 晚上
引用快速引用
#22018/12/22, 9:46:29 晚上
引用快速引用
#32018/12/23, 2:41:00 下午
引用快速引用
#42018/12/23, 3:22:11 下午
引用快速引用