HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
我有40萬, 打算派錢, 係咪要申請??
去金管局定差館??
Good0Bad0
2018/12/16, 9:57:53 晚上
引用快速引用
本貼文共有 17 個回覆
芝心轉會郊登未
你Ok就send email畀ABC
佢親自同你搞

OK...DELETE 舊A/C, 我再重新登記

資深走了 不再守腸

屌~琴日再申請, 又係要答問題, 又係過唔到關....
屌...時事台綠色代表乜?? 屌你咩.................
HKGALDEN 跟乜字就知咋... 乜色... 屌你咩........

因為你無俾40萬申請會籍
#112018/12/19, 1:18:19 下午
引用快速引用
芝心轉會郊登未
佢親自同你搞

資深走了 不再守腸

屌...時事台綠色代表乜?? 屌你咩.................
HKGALDEN 跟乜字就知咋... 乜色... 屌你咩........

笑到我 死都唔比你開
#122018/12/19, 2:01:29 下午
引用快速引用
芝心轉會郊登未
佢親自同你搞

資深走了 不再守腸

拿去花吧!!!! 臭X
#132018/12/19, 2:56:23 下午
引用快速引用
#142018/12/27, 1:42:49 下午
引用快速引用
芝心轉會郊登未
佢親自同你搞

資深走了 不再守腸

拿去花吧!!!! 臭X

send email 畀abc 幫你搞啦
#152018/12/27, 5:25:36 下午
引用快速引用
芝心轉會郊登未
佢親自同你搞

資深走了 不再守腸

拿去花吧!!!! 臭X

send email 畀abc 幫你搞啦

abc@hkgalden,com ??
#162018/12/27, 6:47:20 晚上
引用快速引用
得40萬, 資深係唔會派錢 for sure
#172018/12/27, 7:40:36 晚上
引用快速引用
上一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆