HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
本大汗回來了
hi
Good0Bad0
2018/12/09, 3:46:03 下午
引用快速引用
本貼文共有 15 個回覆
麻煩最少十分鐘鞭打一條屍體,唔該曬。

唔洗好似灰熊咁寫bot去每半微秒鞭一條咁高頻嘅,所以上面個要求已經大大降低咗啦。
#12018/12/09, 3:51:18 下午
引用快速引用

唔洗好似灰熊咁寫bot去每半微秒鞭一條咁高頻嘅,所以上面個要求已經大大降低咗啦。

點解唔接受呢度已經衰落嘅事實?
依家就好似一個80歲老男人想日日有性生活咁樣
#22018/12/09, 3:52:43 下午
引用快速引用
#32018/12/09, 3:56:56 下午
引用快速引用
#42018/12/09, 3:57:02 下午
引用快速引用

本來膠登一直都係好興盛,好似勿字頭咁講係admin亂改code先搞成咁,只要改返好用得返holo app就冇問題,完全冇衰落到囉。你睇holo一返生就即刻有人開po回po啦,膠登衰落完全唔係事實囉。
#52018/12/09, 4:06:20 下午
引用快速引用

本來膠登一直都係好興盛,好似勿字頭咁講係admin亂改code先搞成咁,只要改返好用得返holo app就冇問題,完全冇衰落到囉。你睇holo一返生就即刻有人開po回po啦,膠登衰落完全唔係事實囉。

我係浪人
#62018/12/09, 4:12:59 下午
引用快速引用

同意,膠登不死

膠登千秋萬世
#72018/12/09, 4:15:47 下午
引用快速引用
係時候為膠登注入永恒之血

BLOOD OF ETERNITY
#82018/12/09, 4:17:09 下午
引用快速引用

|
|
|
|
V

#92018/12/09, 4:19:14 下午
引用快速引用

#102018/12/09, 4:30:03 下午
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆