HKGalden吹水臺
發表文章發起投票回覆
膠登admin nimda 回覆表示: 將恢復內務制 但BAM權之下放成數又有幾多?
議題:BAM權之下放成數又有幾多?

個人意見:

其實我無睇過份內務守則,sorry
我一直認為啲人一投完票,三個肉腸每人就有一粒制,齊三粒就可以BAM鳩人,提早解bam都係咁
而admin就可以任意bam人同解BAM,自己則不受bam

之前睇人講過肉腸完全無權BAM人,要搵ice傾計,唔怪得ice做到咁悔氣
所以巴絲們,有無諗過呢壇嘢點搞?

源起:

Good0Bad0
2018/12/03, 4:01:41 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 9 個回覆
肉腸有權bam人,就係肉腸亂bam人ice先會取消..
#12018/12/03, 7:53:06 早上
引用快速引用

但係投票嘅人都有份喎,點都好,恢復咗先,唔係嘅話就群魔亂舞
#22018/12/03, 5:46:57 下午
引用快速引用

你唔係期望有內務長就會bam 影印機下話 ? 唔好傻啦
#32018/12/03, 6:04:37 晚上
引用快速引用

你唔係期望有內務長就會bam 影印機下話 ? 唔好傻啦

佢bam唔bam關我咩事,我只係想啲嘢好似以前咁,起碼要有返膠登應有嘅嘢
#42018/12/03, 6:14:16 晚上
引用快速引用
其實我只係一個純花生友,無人就無戲睇咁解
#52018/12/03, 6:24:43 晚上
引用快速引用
nimda 整番好app api , 同埋個 block system 就得 , 其他野順其自然啦
#62018/12/03, 7:01:08 晚上
引用快速引用
#72018/12/03, 9:50:58 晚上
引用快速引用
#82019/01/06, 3:40:09 下午
引用快速引用
中國人基因係不值得擁有管理權

膠登如果再攪內務, 必須指定係鬼佬, 要驗基因. 有成吉思汗血統都唔可以參加
#92019/01/06, 11:38:01 晚上
引用快速引用
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆