發表文章發起投票回覆
【Ansheles & Asha Cuthbert首次拍劇《迷失假期》❤❤ 】
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/473706149784852/

俄仔好charm,鬼妹仔好sweet!
「喺香港有好多我好緊張嘅人。」
一個回港尋親嘅故事,由一個假期開始。
10月22日起 星期一至五晚11:30

#迷失假期
駱振偉 Thor Lok 余安安 Dean Siu 邵子風
Good2Bad0
2018/10/16, 11:57:15 晚上
引用快速引用
本貼文共有 29 個回覆
【2018新劇《#迷失假期》8個時區交會,只因對他依然牽掛】
細細個跟阿媽喺英國生活,識講流利廣東話,
某日發生咗一件事,令佢好想返香港,
尋找素未謀面嘅爸爸…呢條故事線,原來會連住更多條線。
Ansheles 余安安 陳振華 Ricky 駱振偉 Thor Lok Asha CuthbertDean Siu 邵子風
#null2018/10/16, 11:58:52 晚上
引用快速引用
#null2018/10/17, 12:02:00 凌晨
引用快速引用
一鍵留名
#null2018/10/17, 12:21:46 凌晨
引用快速引用
【新劇《迷失假期》親情、感情通通迷失? 】
尋親係難,要喺七百萬人當中搵一個人喎,
不過更難嘅係,要喺感情上取捨,
左手係俄仔,右手係阿THOR,你會點揀先??
10月22日起 星期一至五晚11:30

#迷失假期 Asha Cuthbert Ansheles
#null2018/10/22, 12:30:49 下午
引用快速引用
#null2018/10/22, 12:34:48 下午
引用快速引用
佢兩個好似拍緊拖一排
#null2018/10/22, 12:34:58 下午
引用快速引用
Viutv
#null2018/10/22, 1:47:35 下午
引用快速引用
【關於爸爸嘅線索由深水埗搵起 】
得部舊錄影機拍得線索,仲要係壞嘅,
當原廠都唔幫你修理,可能只有鴨記幫到你?
星期一至五晚11:30
#null2018/10/23, 2:47:36 下午
引用快速引用
【第一個線索究竟係去邊??】
關於爸爸喺香港嘅線索
如果無個香港人帶路真係頭都大埋,
不過呢個阿星,會唔會為賺多少少而帶佢去「旅遊景點」瘋狂消費再抽佣呢下?

星期一至五晚11:30
駱振偉 Thor Lok 余安安 Dean Siu 邵子風 Ricky Chan 陳振華
#null2018/10/24, 12:50:32 下午
引用快速引用
佢兩個好似拍緊拖一排

佢唔係有一輪跟個TB走咗去英國咩
#null2018/10/24, 1:58:54 下午
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆