HKGalden講故臺
發表文章發起投票回覆
《賣左層樓既我,係樓下開左間女僕cafe》
我叫何為,讀過兩年大學,退學之後,已經困左係屋企半年,同時對呢個世界亦完全失去希望,勞碌一生打份工做隻狗,究竟係為左啲乜?組織一個美滿家庭,擔負起作為丈夫或父親既責任,我無能力做到,亦都唔想去做,畢竟呢個香港,已經無曬希望。

父母賣左一個空置左既單位,叫俾我做下生意,女僕cafe似乎係唔錯既選擇。

兩個月前我租左個附近既樓上鋪,大概四百呎,裝修完之後都擺到四,五張檯既⋯⋯牆上掛左幾張動漫人物壁畫同海報,擺下啲精品咁,應該夠曬毒啦掛,一定會吸引人黎。

所有準備功夫做齊後,係時候進行最關鍵既步驟——請女僕。

我係兼職網上刊登左招聘廣告,時薪⋯⋯俾足你一百,學生兼職黎講算唔錯啦掛⋯⋯

條件?

「靚女、有禮貌優先,附相,需進行面試」

諗到呢度我情不自禁揚起嘴黎,淫意萌生。剔!搞掂,接下來就等email。

訓醒一覺,手機顯示信箱已經有十幾筆郵件,我即刻跳落床,打開電腦仔細閱覽。

click!

「你好,我係黎應徵做女僕架,我自細就好鍾意日本女僕文化,興趣係cosplay,會出席event,我平時都會扮下女僕架,嘻嘻,希望你會請我啦<3。」

好啦,咁睇下相,um...仆街,中伏,乜對眼隔到成個空白鍵咁遠架,成隻青蛙咁既!屌!熄左佢熄左佢,屌你老味⋯⋯

跟住落黎既幾封email既內容都係大同小異,乜「我夢想係做女僕」,好似啲小學雞同啲垃圾youtuber講「我好鍾意睇你啲片架」一樣,我笠左兩眼就轉第二封。

申請者啲樣,全部都非常普通,過唔到我心底個關,唔通我出錢請你地,又要視覺折磨自己咩!我越諗越嬲,香港根本無好睇既女僕!搞咁多嘢,最終都係功虧一簣!我一拳打穿個mon。

睇到最後呢封,內容都係平平無奇,最緊要係,佢竟然無相!我最睇重既就係相,條女竟然無相,等俾人屌老母啦。

「唔好意思,我係網上見到請緊人⋯⋯我想應徵⋯」唔睇落去啦,又係差唔多既內容,我已經夠曬嬲,佢竟然仲無相,好!一於叫條女黎面試,之後當面屌柒佢,屌到佢喊住出門口。好,我決定左要玩下佢。
Good1Bad0
2018/09/28, 8:21:23 晚上
引用快速引用
本貼文共有 23 個回覆
起身個陣已經係兩點幾,到依家為止我都無開鋪。

真係好無聊,不如就咁算啦,再咁落去只會洩曬啲錢。

唉,我真係唔想過去。

「啊!何為同學。」

文芊蕙早就黎到店鋪門口,默默地企係度等。

「早晨⋯⋯啊,唔係⋯⋯」

聽到之後佢向我露出笑容。

我無回應佢,行過佢身邊開門之後,我地就坐左係度一段時間。

「嗯⋯⋯何同學你琴日訓得好唔好?」文芊蕙問。

「⋯⋯」

「我見何同學你對眼有啲腫,係咪訓得唔舒服?」

「⋯⋯」

「如果你訓得唔好既話,不如我俾個枕頭你吖,係乳膠枕黎,訓落好舒服架,係媽咪佢係瑞典幫我買既,點知我本身都有個喎,嘻嘻~」

「⋯⋯」

文芊蕙一路講,一路掩起嘴笑,但係⋯⋯

我發覺我已經無心情理佢。

「係啦,何同學,我媽咪佢有隻藥可以令人食左之後充滿活力架,佢次次食都話好有效,好似叫alluminium d,不如我拎一罐俾你吖⋯⋯」

「何同學你琴晚食左咩?」

「um,今日天氣好似幾好⋯⋯」

「何同學⋯⋯」

發覺無話題可說既文芊蕙,面對著不發一言、無視所有言語既我,不禁低下頭,露出悲傷既表情。

「終於講完啦咩。」我心諗。

就咁樣又係一片寧靜中過左幾分鐘。

我望向文芊蕙,一身優雅既胴體映入我眼前,鬱鬱不樂,眼睛仲不時兜住淚珠抽泣,折射出一道閃光。而被女僕服裝包圍著豐滿胸部同纖幼腰部既佢,可以話係一番前所未有既風景,好吸引,呢副胴體真係好吸引⋯⋯文芊蕙平時一定好淫蕩,但係一直都無人幫佢發洩,點解佢個樣可以生得咁標緻既?佢傷心個樣好可愛,好可憐,可憐到令人喜愛,好想抱佢⋯⋯

望下望下,一股摧毀呢個風景既衝動湧入我腦中。

「何為同學?」

「呀!!」

我撲向文芊蕙,雙手環抱著佢,將臉部埋向佢豐滿既胸部,擰左擰右,不斷摩擦。

「何⋯⋯同學?」

「你做緊乜野⋯⋯」

我依然無理會到佢,繼續發洩我以前一直憧憬著文芊蕙既慾望。此刻既慾望已經佔據我所有理性,理性話我知我渴求著呢個女人既肉體。

我拉開文芊蕙背後既拉鏈,佢柔軟嫩滑既背部展露無遺⋯⋯我撫摸著佢,感覺好柔滑,好舒服⋯⋯我順著由上至下撫摸著佢,直到肚臍,陰部⋯⋯

「何同學⋯⋯唔好⋯⋯」

「⋯⋯」

「唔好啊!」

「砰!」

文芊蕙將我推到檯角,我痛到抱住自己個頭。

「文芊蕙⋯⋯」

「唔通你對我一啲意思都無咩!」我大喊。

「何同學你⋯⋯」

「你今日⋯⋯真係好奇怪⋯⋯」

「平時既你都唔係咁樣⋯⋯」文芊蕙又低下頭,楚楚可憐地細語。

「無錯,呢個就係我既真面目,點啊?我就係咁既樣啦!」

「何同學⋯⋯」

「過黎我呢度啦,文芊蕙!」

「何同學⋯⋯你正一傻瓜!」

文芊蕙就咁跑左出去,剩低我自己一個。

佢跑走個一刻,我仲見到幾滴淚水跌出黎。

我真係好衰,明知佢唔鍾意我,我都做埋啲咁既事,今次佢一定受到好大打擊啦。

我以後,仲點樣面對佢?
#null2018/09/28, 10:01:34 晚上
引用快速引用
文芊蕙回到家中,抱著枕頭,躺在床上若有所思。

「何為⋯⋯」

「估唔到何為會咁進取,真係嚇左我一跳啊⋯⋯」

「何為佢,真係咁鍾意我?」

「咁我都要接受佢既心意先得!即使佢渴求既,只不過係我既身體⋯⋯」

「何為,原來你都係鍾意我架⋯⋯」

「其實我都唔係唔想架,但係你今日實在太衝動啦,嘻嘻。」

文芊蕙拿起被何為觸摸過既女僕服裝,細細聞了起來。

「嗯⋯⋯何為⋯⋯」

「呼⋯⋯」

「哈⋯⋯」
#null2018/09/28, 10:01:45 晚上
引用快速引用
加糖
#null2018/09/28, 11:41:00 晚上
引用快速引用
#null2018/09/29, 12:26:49 凌晨
引用快速引用
一鍵留名
#null2018/09/29, 1:08:02 凌晨