發表文章發起投票回覆
【唔係連登】如果膠登論壇結束營運,班膠登會員就會湧去高登或者連登 我自己就唔太想佢地過黎
本貼文共有 47 個回覆
膠登仔: 唔上論壇都唔會上高登, 看得自己那麼高

咪臭係

我就唔會食回頭草
諗返當日林匪點樣對待我地啲會員,我就會講聲收皮啦

agggg

+1

當年613發生咩事都唔知嘅傻鳩收皮啦

Agger

再過幾年無人會記得,613 became old story!

#null2018/08/04, 2:46:52 下午
引用快速引用

咪臭係

我就唔會食回頭草

agggg

+1

Agger

再過幾年無人會記得,613 became old story!

鐘意食屎既人一早返去啦
#null2018/08/04, 2:48:05 下午
引用快速引用

咪臭係

我就唔會食回頭草

agggg

+1

Agger

鐘意食屎既人一早返去啦

但愛搞屎棍嘅人長駐呢度
#null2018/08/04, 2:49:44 下午
引用快速引用

咪臭係

我就唔會食回頭草

agggg

+1

Agger

鐘意食屎既人一早返去啦

但愛搞屎棍嘅人長駐呢度

仲有邊到去呀?
#null2018/08/04, 2:50:41 下午
引用快速引用

咪臭係

我就唔會食回頭草

agggg

+1

Agger

鐘意食屎既人一早返去啦

但愛搞屎棍嘅人長駐呢度

仲有邊到去呀?

reddit 4chan
#null2018/08/04, 2:57:13 下午
引用快速引用
把自己看得這麼高
#null2018/08/04, 8:30:12 晚上
引用快速引用
狗屎垃圾無人理既野都放上網典,高登就咩都無update,執左佢啦

網典呢家比連狗個班人同兩件大陸狗操控左,有意收高登皮,有個巴打本來係admin黎都已經比人逼走左,你唔係話我知你唔知又未試過寫就衝出黎Seven呀嘛?

你班高登仔自己唔寫,然後妄想係俾連登迫害先冇得寫,真係笑大人個口
如果真係俾連登操控,又唔見網典好多連登entry?

而家留低嘅高登仔咪即係熱狗
最鍾意妄想俾人迫害
#null2018/08/04, 9:31:48 晚上
引用快速引用
膠登咁少人 移民去高登都冇咩影響啦
就好似一滴墨汁滴落池塘

高登俾到盡得豉油碟咁大
#null2018/08/04, 9:33:49 晚上
引用快速引用
乜仲有人講高登嘅咩

係咪維園呀伯論壇嚟
#null2018/08/04, 11:35:46 晚上