發表文章發起投票回覆
3227:內務谷對話足本流出
本貼文共有 152 個回覆
隔離登都冇依度咁精彩
#null2018/08/05, 1:44:44 凌晨
引用快速引用
隔離登都冇依度咁精彩

好唔好玩呢?
#null2018/08/05, 1:57:43 凌晨
引用快速引用
隔離登都冇依度咁精彩

好唔好玩呢?

內鬥登最多花生
#null2018/08/05, 3:09:42 凌晨
引用快速引用
屌個傻閪組媽一日都黑晴仔晴仔
知唔知阿晴仔去咗連登咪一樣戇鳩鳩搞到被人block

關佢on唔on9咩事?
而家講緊ice係咁'正義'
一早就出聲阻止啦
你講呢d完全唔知做咩

小貓咪一向針對組媽

唔搞事咪無人針對

完美演繹因人廢言

你唔檢討下
網上三唔識七點解會有人針對你唔係其他人
你唔搞事點會咁

你根本無立場
個個都支持 重治又支持 薛丁格又支持 ice又支持
全部本來都係廢話 點廢你言呀?

咁同反對ICE係膠登會員掟晴晴石時唔出聲、但今日為袁術出頭有咩關係

我支持好多會員 但同你盲目反對我有咩關係
#null2018/08/05, 3:42:50 凌晨
引用快速引用
#null2018/08/05, 10:41:43 上午
引用快速引用
http://hkgalden.com/view/482883/page/1/0

ice:因為我唔想理膠登
所以我都唔想所有人上膠登
#null2018/08/05, 10:42:18 上午
引用快速引用

關佢on唔on9咩事?
一早就出聲阻止啦
你講呢d完全唔知做咩

小貓咪一向針對組媽

唔搞事咪無人針對

完美演繹因人廢言

你唔檢討下
你唔搞事點會咁

你根本無立場

咁同反對ICE係膠登會員掟晴晴石時唔出聲、但今日為袁術出頭有咩關係

我反對你啲破壞派搞搞震點盲呀
我隨機抽個會員嚟屌咩

兩個完全對立嘅會員你都所謂支持
咁你嘅立場係咩呢
#null2018/08/05, 11:18:21 晚上
引用快速引用

關佢on唔on9咩事?
一早就出聲阻止啦
你講呢d完全唔知做咩

小貓咪一向針對組媽

唔搞事咪無人針對

完美演繹因人廢言

你唔檢討下
你唔搞事點會咁

你根本無立場

我隨機抽個會員嚟屌咩

咁你嘅立場係咩呢

第一段:咁同反對ICE係膠登會員掟晴晴石時唔出聲、但今日為袁術出頭有咩關係

第二段:可能佢地係議題A立場唔同,係議題B立場可以一樣WOR
點解唔可以兩個都支持?
定係你個人係,只要對方係其中一個議題同自己立場唔同,就即刻當對方係敵人?
#null2018/08/05, 11:34:15 晚上
引用快速引用

關佢on唔on9咩事?
一早就出聲阻止啦
你講呢d完全唔知做咩

小貓咪一向針對組媽

唔搞事咪無人針對

完美演繹因人廢言

你唔檢討下
你唔搞事點會咁

你根本無立場

我隨機抽個會員嚟屌咩

咁你嘅立場係咩呢

第一段:咁同反對ICE係膠登會員掟晴晴石時唔出聲、但今日為袁術出頭有咩關係

第二段:可能佢地係議題A立場唔同,係議題B立場可以一樣WOR
點解唔可以兩個都支持?
定係你個人係,只要對方係其中一個議題同自己立場唔同,就即刻當對方係敵人?

咁你唔忠實支持ice又學人叫奶冰
而家有咩議題薛丁格同重治會意見一致
根本就無 你咪死撐啦

膠登其中一個敵人咪就係你呢啲搞事份子
你又話撐資深
師傅咁好老脾都忍唔住開post屌鳩你哋班推佢舊post嘅人
你好唔好意思呀
#null2018/08/06, 1:32:44 下午
引用快速引用

關佢on唔on9咩事?
一早就出聲阻止啦
你講呢d完全唔知做咩

小貓咪一向針對組媽

唔搞事咪無人針對

完美演繹因人廢言

你唔檢討下
你唔搞事點會咁

你根本無立場

我隨機抽個會員嚟屌咩

咁你嘅立場係咩呢

點解唔可以兩個都支持?

咁你唔忠實支持ice又學人叫奶冰
而家有咩議題薛丁格同重治會意見一致
根本就無 你咪死撐啦

膠登其中一個敵人咪就係你呢啲搞事份子
你又話撐資深
師傅咁好老脾都忍唔住開post屌鳩你哋班推佢舊post嘅人
你好唔好意思呀

關你乜事
#null2018/08/06, 1:40:15 下午
引用快速引用
秒後自動載入第15
上一頁下一頁