發表文章發起投票回覆
愈嚟愈唔想對住班垃圾屋企人,日日都好唔開心
Good2Bad0
2018/07/25, 1:19:03 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 46 個回覆
搬出去住 屌撚爆佢哋

住劏房都搬啦
#null2018/07/25, 7:09:44 晚上
引用快速引用

[hide]捱到就捱 一定多錢途 依行唔夠人一定有工開
除非你on9或者真係好廢
入到機電署就工時穩定 但揾得少過出面公司 hea就以前好hea既 但幾年前畀人捉到冇得再hea
但只要做過就會冇出面公司請你 依個要三思

出面做就高人工 至於工時就冇咁穩定
最最最最最緊要跟個好師傅 咁就開開心心做成世都得[/hide]
#null2018/07/25, 9:07:17 晚上
引用快速引用

[hide]我而家ive year 2 捱多半年rerake 就畢業[/hide]

[hide]
唔想見到佢可以試行船
再唔係可以試做木工、水喉佬、裝修嗰類

讀緊乜?
[/hide]

[hide]ive se[/hide]

[hide] [/hide]
#null2018/07/26, 8:42:56 早上
引用快速引用

[hide]我而家ive year 2 捱多半年rerake 就畢業[/hide]

[hide]
唔想見到佢可以試行船
再唔係可以試做木工、水喉佬、裝修嗰類

讀緊乜?
[/hide]

[hide]ive se[/hide]

[hide] [/hide]

[hide]有咩好
我成績幾差 [/hide]
#null2018/07/26, 6:26:39 晚上
引用快速引用
做嘢人夾人,唔啱就走,啱就做,你未遇到好人啫,仲有搵到錢就搬啦
#null2018/07/26, 6:31:30 晚上
引用快速引用
Unstoppable. Powered by Google App Engine.
#null2018/08/25, 1:28:24 凌晨
引用快速引用
Unstoppable. Powered by Google App Engine.
#null2018/08/25, 2:31:23 凌晨
引用快速引用
#null2018/08/25, 4:58:17 凌晨
引用快速引用
#null2018/08/25, 5:58:27 凌晨
引用快速引用
#null2018/08/25, 7:14:10 早上
引用快速引用
秒後自動載入第5
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆