發表文章發起投票回覆
有冇人依家對香港前景好不安 ?
Good0Bad2
2018/07/22, 9:54:41 晚上
引用快速引用
本貼文共有 20 個回覆
Unstoppable. Powered by Google App Engine.
#null2018/08/25, 4:22:28 下午
引用快速引用
Unstoppable. Powered by Google App Engine.
#null2018/08/25, 7:05:34 晚上
引用快速引用
#null2018/08/25, 7:16:38 晚上
引用快速引用
#null2018/08/25, 8:35:03 晚上
引用快速引用
臭ice我屌你老母
#null2018/09/10, 3:28:41 下午
引用快速引用
臭ice我屌你老母
引用快速引用
臭ice我屌你老母
引用快速引用
臭ice我屌你老母
引用快速引用
都就快四年,以前就只係不滿共產黨、政府、左膠,近年興起政治娛樂化、又有班人渣又將「認真你就輸了」合理化,對外又唔得,對內又不知所謂,「失望」都形容唔到。

娛樂化既問題在於佢地將政治包裝完,賣完出去,得到既資源根本無用返落去解決個政治議題
例如一百毛呢類垃圾,如果佢專心做娛樂,唔食政治飯,佢做出黎既野可能會值得睇一睇,值得支持,Turns out就繼續都係垃圾囉

係呢度黎講,好多應該討論過既野都討論過,要解釋既野大家都明,有時真係三篤屁,共狗個個都應該比人係直升機掉出去,天知地知我知你知,仲有乜好討論?

我都好少認真討論既,見係你就認真下
始終我做唔到人生每一刻都咁真,係香港地咁做唔使兩日就會抑鬱

其實以前都略略提過,不過你認真回覆,我又認真講多句。

天知地知我知你知,仲有乜好討論?

「畀你講笑嘻嘻哈哈係人情,認真對待係合理」,我覺得好多人都唔明呢點,掉返轉頭對付啲認真嘅人。

#null2018/11/19, 4:35:04 下午
引用快速引用
英支聯合聲明簽署後同89年後都冇睇好過香港前景
#null2018/11/19, 5:37:58 下午
引用快速引用
上一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆