發表文章發起投票回覆
西環車神:大炮補bam無通知過
https://hkgalden.com/view/480487/page/8
bam錯狗養係西車錯咩
都未confirm點解西車唔知大炮bam咗狗養

我真係唔知佢bam咗
嗰時個bam制壞咗笠笠亂

咁大炮有冇講過佢補bam咗?

無喎

香港膠登 HKGalden《封鎖會員記錄》2018-2019
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

沒有大炮補bam紀錄,只有戇鳩仔做未來人

到底係西車屈鳩大炮冇通知,定大炮靜雞雞補bam唔完出聲等西車中伏?
Good3Bad1
2018/07/20, 12:48:57 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 122 個回覆
結論,膠登仔們未做過要論班既工,第一更落更寫低重要野落簿,第二更上班前睇返上一更寫低既重要野

簡單黎講,第一更落左簿無改返,第二更見簿寫左就跟返掂單野,第一更第二日返工以為未做又補做返,但無再落簿,跟住fail晒

所以咪3個都錯囉
但大部份人都指住西車

西車係錯得最多果個

佢衰戇鳩姐
但歸根都係因為成個team有溝通上問題
先會出現狗養多bam同未來bam人
仲有abc2冇人教佢呢啲主觀野要先公投咩

零溝通,大家扮唔識大家,咁先有新鮮感

前提 西車係有望下個group
如果冇 以上全屬佢個人問題
#null2018/07/20, 11:13:24 上午
引用快速引用
結論,膠登仔們未做過要論班既工,第一更落更寫低重要野落簿,第二更上班前睇返上一更寫低既重要野

簡單黎講,第一更落左簿無改返,第二更見簿寫左就跟返掂單野,第一更第二日返工以為未做又補做返,但無再落簿,跟住fail晒

所以咪3個都錯囉
但大部份人都指住西車

西車係錯得最多果個

佢衰戇鳩姐

咁都要睇吓個谷有冇人出聲
你知內務狗有兩個谷,一個谷係唔會俾閪車入架啦
#null2018/07/20, 11:14:28 上午
引用快速引用
你真係接受到一個唔知自己bam左未既內務長?

青頭扑野都有插錯洞啦
要俾下機會人架

錯洞,哈哈
#null2018/07/20, 11:15:38 上午
引用快速引用

所以咪3個都錯囉
但大部份人都指住西車

西車係錯得最多果個

佢衰戇鳩姐

咁都要睇吓個谷有冇人出聲
你知內務狗有兩個谷,一個谷係唔會俾閪車入架啦

另一個谷我冇入過 而且之前啲谷任期完我就走左
#null2018/07/20, 11:21:14 上午
引用快速引用
你真係接受到一個唔知自己bam左未既內務長?

青頭扑野都有插錯洞啦
要俾下機會人架

錯洞,哈哈

我既意思你明既
你又唔係展熊
#null2018/07/20, 11:21:53 上午
引用快速引用

明明3個都有問題但淨係掟西車
#null2018/07/20, 11:48:30 中午
引用快速引用

明明3個都有問題但淨係掟西車

西車兩單, 而且掟石係掟abc2果單