發表文章發起投票回覆
西環車神:大炮補bam無通知過
https://hkgalden.com/view/480487/page/8
bam錯狗養係西車錯咩
都未confirm點解西車唔知大炮bam咗狗養

我真係唔知佢bam咗
嗰時個bam制壞咗笠笠亂

咁大炮有冇講過佢補bam咗?

無喎

香港膠登 HKGalden《封鎖會員記錄》2018-2019
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

沒有大炮補bam紀錄,只有戇鳩仔做未來人

到底係西車屈鳩大炮冇通知,定大炮靜雞雞補bam唔完出聲等西車中伏?
Good3Bad1
2018/07/20, 12:48:57 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 122 個回覆
整個懶人包
西車8號落左簿bam唔到
大砲見到個list有資料但人未bam就bam返
都係8號既事,其實一切跟返list進行
理論上西車應該都會見到犬養個名出現unbam制

但12號西車又bam多犬養一次但無落簿
其他內務長係無list睇
自自然就唔知西車又再bam多次

咁大炮補bam咗,係咪應該順手update埋本簿?而家仲係戇鳩車做未來人
唔update簿又唔出聲,今鋪真係心有靈閪

跟返list都係8號bam
如果大砲改list算唔算好串嘴咁搶功勞

吓關搶功勞咩事
內務長係多勞多得架

咁要睇呀小學生點睇
#null2018/07/20, 10:59:27 上午
引用快速引用
整個懶人包

咁大炮補bam咗,係咪應該順手update埋本簿?而家仲係戇鳩車做未來人

又唔好怪晒俾大炮
皮卡超都要理下架

皮卡丘又知唔知大炮補bam咗?
知嘅話就係兩個夾埋做鳩中學生,精彩
#null2018/07/20, 10:59:31 上午
引用快速引用
大砲作為做左幾屆內務長
就應該扶助下啲新人
唔知group 有冇教佢點用個表同bam人呢
#null2018/07/20, 11:00:21 上午
引用快速引用
整個懶人包

吓關搶功勞咩事
內務長係多勞多得架

咁要睇呀小學生點睇

sorry中學生先啱,小學生係佢性取向
#null2018/07/20, 11:00:22 上午
引用快速引用
整個懶人包

吓關搶功勞咩事
內務長係多勞多得架

咁要睇呀小學生點睇

咁而家既然仲係落閪車名,照計係咪應該都知會聲西車?唔聲唔聲,借你個名嚟殺人
#null2018/07/20, 11:00:34 上午
引用快速引用
整個懶人包

又唔好怪晒俾大炮
皮卡超都要理下架

傻鳩64唔好再幫西車兜啦
#null2018/07/20, 11:01:19 上午
引用快速引用
結論,膠登仔們未做過要論班既工,第一更落更寫低重要野落簿,第二更上班前睇返上一更寫低既重要野
#null2018/07/20, 11:01:48 上午
引用快速引用
#null2018/07/20, 11:02:24 上午
引用快速引用
整個懶人包

吓關搶功勞咩事
內務長係多勞多得架

咁要睇呀小學生點睇

咁而家既然仲係落閪車名,照計係咪應該都知會聲西車?唔聲唔聲,借你個名嚟殺人

跟list bam返比你抹黑到咁諸心
#null2018/07/20, 11:02:54 上午
引用快速引用
整個懶人包

又唔好怪晒俾大炮
皮卡超都要理下架

傻鳩64唔好再幫西車兜啦

點解要幫佢兜,今屆三個都玩精神感應,三個都仆得街
#null2018/07/20, 11:03:48 上午
引用快速引用
秒後自動載入第6
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆