發表文章發起投票回覆
西環車神:大炮補bam無通知過
https://hkgalden.com/view/480487/page/8
bam錯狗養係西車錯咩
都未confirm點解西車唔知大炮bam咗狗養

我真係唔知佢bam咗
嗰時個bam制壞咗笠笠亂

咁大炮有冇講過佢補bam咗?

無喎

香港膠登 HKGalden《封鎖會員記錄》2018-2019
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

沒有大炮補bam紀錄,只有戇鳩仔做未來人

到底係西車屈鳩大炮冇通知,定大炮靜雞雞補bam唔完出聲等西車中伏?
Good3Bad1
2018/07/20, 12:48:57 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 122 個回覆
整個懶人包
西車8號落左簿bam唔到
大砲見到個list有資料但人未bam就bam返
都係8號既事,其實一切跟返list進行
理論上西車應該都會見到犬養個名出現unbam制

但12號西車又bam多犬養一次但無落簿
其他內務長係無list睇
自自然就唔知西車又再bam多次
#null2018/07/20, 10:48:51 上午
引用快速引用
我認為個bam掣由七月起從來都冇壞過,雷超bam到流氓,我bam到大汗
我覺得只係西環問題,袁生同犬養好似冇bam到,係因為西環冇bam過佢哋
上屆壞掣係㩒完bam掣,個會員下面顯示係"unbam",但係佢都留到言
今次係仍然顯示住"bam",代表西環冇bam過佢哋
當我去bam犬養,唔係我unbam佢再bam返,而係第一次bam佢

就算有冇bam掣
佢bam多左你唔係都要問句咩?
「我bam左狗養喇喎,你jm9呀」

見住自己友做錯嘢都唔出聲
一係你憎佢憎到仆街,一係你冇當佢係自己友,好睇啦

#null2018/07/20, 10:51:41 上午
引用快速引用
整個懶人包

偷bam
等西車自己講下
#null2018/07/20, 10:53:13 上午
引用快速引用
整個懶人包

咁大炮補bam咗,係咪應該順手update埋本簿?而家仲係戇鳩車做未來人
唔update簿又唔出聲,今鋪真係心有靈閪
#null2018/07/20, 10:53:44 上午
引用快速引用
個問題就去咗傻閪車知唔知狗養已經補bam咗
又冇簿睇又冇人出聲,唯一可以依靠嘅就係bam掣有冇變unbam掣
不過傻閪車又有冇留意呢?第一次做嘅佢又識唔識靠個字判斷呢?
#null2018/07/20, 10:55:43 上午
引用快速引用
整個懶人包

咁大炮補bam咗,係咪應該順手update埋本簿?而家仲係戇鳩車做未來人

又唔好怪晒俾大炮
皮卡超都要理下架
#null2018/07/20, 10:55:47 上午
引用快速引用
整個懶人包

跟返list都係8號bam
如果大砲改list算唔算好串嘴咁搶功勞
#null2018/07/20, 10:57:20 上午
引用快速引用
咁少事都搞到咁混亂
#null2018/07/20, 10:58:50 上午
引用快速引用
整個懶人包

跟返list都係8號bam
如果大砲改list算唔算好串嘴咁搶功勞

吓關搶功勞咩事
內務長係多勞多得架
#null2018/07/20, 10:58:55 上午
引用快速引用
咁小事都搞到咁混亂
#null2018/07/20, 10:59:04 上午
引用快速引用
秒後自動載入第5
上一頁下一頁