發表文章發起投票回覆
西環車神:大炮補bam無通知過
https://hkgalden.com/view/480487/page/8
bam錯狗養係西車錯咩
都未confirm點解西車唔知大炮bam咗狗養

我真係唔知佢bam咗
嗰時個bam制壞咗笠笠亂

咁大炮有冇講過佢補bam咗?

無喎

香港膠登 HKGalden《封鎖會員記錄》2018-2019
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

沒有大炮補bam紀錄,只有戇鳩仔做未來人

到底係西車屈鳩大炮冇通知,定大炮靜雞雞補bam唔完出聲等西車中伏?
Good3Bad1
2018/07/20, 12:48:57 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 122 個回覆
#null2018/07/20, 8:31:45 早上
引用快速引用
我認為個bam掣由七月起從來都冇壞過,雷超bam到流氓,我bam到大汗
我覺得只係西環問題,袁生同犬養好似冇bam到,係因為西環冇bam過佢哋
上屆壞掣係㩒完bam掣,個會員下面顯示係"unbam",但係佢都留到言
今次係仍然顯示住"bam",代表西環冇bam過佢哋
當我去bam犬養,唔係我unbam佢再bam返,而係第一次bam佢

原來搵咗個展能做肉腸
#null2018/07/20, 8:35:07 早上
引用快速引用
琴晚GalUp我地研究咗陣
等我整合下然後下星期有人開live嘅話再講
#null2018/07/20, 8:40:47 早上
引用快速引用
琴晚GalUp我地研究咗陣
等我整合下然後下星期有人開live嘅話再講

#null2018/07/20, 10:02:20 上午
引用快速引用
我認為個bam掣由七月起從來都冇壞過,雷超bam到流氓,我bam到大汗
我覺得只係西環問題,袁生同犬養好似冇bam到,係因為西環冇bam過佢哋
上屆壞掣係㩒完bam掣,個會員下面顯示係"unbam",但係佢都留到言
當我去bam犬養,唔係我unbam佢再bam返,而係第一次bam佢

就算有冇bam掣
佢bam多左你唔係都要問句咩?
「我bam左狗養喇喎,你jm9呀」
#null2018/07/20, 10:18:18 上午
引用快速引用

原來搵咗個展能做肉腸

第一次用唔識好正常既
我都係啦

不過bam掣都唔識用我真係
#null2018/07/20, 10:25:15 上午
引用快速引用

就算有冇bam掣
佢bam多左你唔係都要問句咩?
「我bam左狗養喇喎,你jm9呀」

見住自己友做錯嘢都唔出聲
一係你憎佢憎到仆街,一係你冇當佢係自己友,好睇啦
#null2018/07/20, 10:39:14 上午
引用快速引用
BAM唔到應該要改返簿, 睇簿袁術個BAM都仲生效, 即係犬養翻閹先改簿, 西車問題

補bam犬養係根本無落過簿
#null2018/07/20, 10:39:38 上午
引用快速引用
BAM唔到應該要改返簿, 睇簿袁術個BAM都仲生效, 即係犬養翻閹先改簿, 西車問題

改簿到底係原本行刑嗰位改定後尾成功行刑嗰位改
#null2018/07/20, 10:40:53 上午
引用快速引用
#null2018/07/20, 10:42:02 上午
引用快速引用
秒後自動載入第4
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆