發表文章發起投票回覆
西環車神:大炮補bam無通知過
https://hkgalden.com/view/480487/page/8
bam錯狗養係西車錯咩
都未confirm點解西車唔知大炮bam咗狗養

我真係唔知佢bam咗
嗰時個bam制壞咗笠笠亂

咁大炮有冇講過佢補bam咗?

無喎

香港膠登 HKGalden《封鎖會員記錄》2018-2019
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

沒有大炮補bam紀錄,只有戇鳩仔做未來人

到底係西車屈鳩大炮冇通知,定大炮靜雞雞補bam唔完出聲等西車中伏?
Good3Bad1
2018/07/20, 12:48:57 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 122 個回覆
?
#null2018/07/21, 12:21:01 凌晨
引用快速引用
大砲作為做左幾屆內務長
就應該扶助下啲新人
唔知group 有冇教佢點用個表同bam人呢

我係咪好好

其實我同大砲有講過點用

姐係西車on9?

點用咩先?你同大炮一齊炒起西車?

知唔知你個前設係指西車係on9仔一定要有個奶媽跟住

西車點止係戇鳩,仲係一個啱啱響閪窿度伸個頭出嚟嘅戇鳩要搵哥哥帶住

點填form同bam人日數
如果西環有其他野問,我地會答,而且我地有答過佢問過嘅問題
所以我已經好客氣話可能西環個browser/電腦有問題,所以佢可能見唔到個掣

我唔知你係想幫西環定係串緊西環,但係你而家暗示緊西環低能到連bam人都唔識自己摸索
#null2018/07/21, 12:26:32 凌晨
引用快速引用
如果大炮冇錯
咁西車自己攞嚟喎

不過點解大炮冇講已bam左狗養?
定係講左佢冇睇到又bam?
#null2018/07/21, 12:30:44 凌晨
引用快速引用
大砲作為做左幾屆內務長
就應該扶助下啲新人
唔知group 有冇教佢點用個表同bam人呢

我係咪好好

其實我同大砲有講過點用

姐係西車on9?

點用咩先?你同大炮一齊炒起西車?

知唔知你個前設係指西車係on9仔一定要有個奶媽跟住

西車點止係戇鳩,仲係一個啱啱響閪窿度伸個頭出嚟嘅戇鳩要搵哥哥帶住

點填form同bam人日數
如果西環有其他野問,我地會答,而且我地有答過佢問過嘅問題
所以我已經好客氣話可能西環個browser/電腦有問題,所以佢可能見唔到個掣

我唔知你係想幫西環定係串緊西環,但係你而家暗示緊西環低能到連bam人都唔識自己摸索

西環的確係低能到連bam人都唔識自己摸索,因為佢係青頭,兩位既然係前輩又係同一「團隊」係咪應該見佢搞灣嘢嗰陣提一提自己隊友?定係兩位唔當佢係隊友?
我唔知你哋之前點幫佢啦,或者你哋真係有提過佢,但係bam多狗養依件事嚟睇,就真係覺得你哋伏鳩佢囉
#null2018/07/21, 12:33:46 凌晨
引用快速引用
西車手痕就擺明柒到仆街,但係咪又代表補bam咗唔通知聲嘅大炮冇責任?我又唔覺
#null2018/07/21, 12:35:57 凌晨
引用快速引用
搞清楚個邏輯先
雖然大砲無講係導致重複bam既原因
但法理上11號解bam12號係唔可以再bam
咁無論大砲有無通知西車
西車都係唔應該12號再bam犬養
所以錯一定在西車

雖然A導致B發生
但存唔存在A,B從來都唔應該發生
好啦,假設大砲無補bam
咁12號都係唔應該補bam
所以提唔提都好,都係西車錯
#null2018/07/21, 3:19:52 凌晨
引用快速引用
西車過左追溯期bam袁生又唔見人講?
#null2018/07/21, 3:34:25 凌晨
引用快速引用
西車過左追溯期bam袁生又唔見人講?

因為根本無bam到
#null2018/07/21, 7:13:44 早上
引用快速引用
一單還一單,我係想講bam多狗養依件事上面成個內務團隊,尤其係西車同大炮之間有好大溝通問題
搬多一件錯嘅事出嚟係咪可以引證上一件事係啱?sorry唔同意
更可況補返響bam掣失效(佢以為)期間嘅刑期又受唔受追溯約束?依樣嘢又冇先例,當初立法嗰陣亦都無諗過依個情況,我認為值得確鑿
#null2018/07/21, 10:03:20 上午
引用快速引用
#null2018/07/21, 12:17:04 中午
引用快速引用
秒後自動載入第12
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆