發表文章發起投票回覆
【內務公告】第十六屆內務團隊 - 封鎖公告帖 (2)
封鎖公告[/size=5][/b][/center]

本內務團隊準備了新的封鎖會員紀錄,以配合最新通過的內務方案。

為方便各會員查閱各封鎖記錄,任何經由內務團隊的封鎖均會張貼於此,供各會員查閱。

同時,封鎖會員紀錄也會同步更新,若兩者有任何差異,則以下列的封鎖會員紀錄為準。
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

另外,為方便會員計算封鎖刑期,現設公投封鎖日期計算器,歡迎大家使用:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sL4hMzmMisM8Fr7iQeWgkqwDmFdACEowP0OEf8TWTZ4/

此致
各HKGalden 會員
Good0Bad1
2018/07/04, 1:21:59 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 226 個回覆
我撳咗兩次bam,會唔會bam Q咗六日
頭先撳完,依家又補多次

第一下bam, 撳多下就變unbam

目前係unbam咗

你試下bam
#null2018/07/08, 3:17:38 下午
引用快速引用
其實係咪膠登個BAM制太難用
填漏嘢都會冇BAM到

都話得日數一樣野填
同埋宜家係個bam制根本就係壞咗

個form 只係填俾會員睇
Bam人只需揀bam幾日
唔填form偷bam人又唔係冇案例

講到你好有經驗咁
#null2018/07/08, 3:26:47 下午
引用快速引用
其實係咪膠登個BAM制太難用
填漏嘢都會冇BAM到

都話得日數一樣野填
同埋宜家係個bam制根本就係壞咗

個form 只係填俾會員睇
Bam人只需揀bam幾日
唔填form偷bam人又唔係冇案例

講到你好有經驗咁

咁佢真係內務性經驗豐富
#null2018/07/08, 3:30:46 下午
引用快速引用
Ban人都唔識
#null2018/07/08, 3:30:47 下午
引用快速引用
Ban人都唔識

難怪人哋連中學都讀唔成
#null2018/07/08, 3:32:54 下午
引用快速引用
無得 bam 人 , 呢個post 開黎恥笑內務團隊 ?
#null2018/07/08, 3:44:14 下午
引用快速引用

循例開嚟做樣
#null2018/07/08, 3:47:45 下午
引用快速引用
當我冇bam過
#null2018/07/08, 3:49:02 下午
引用快速引用

循例開嚟做樣

我bam左你,你唔可以再上水㗎
#null2018/07/08, 4:00:12 下午
引用快速引用
當我冇bam過

BBC confirmed 我先信bam咗
#null2018/07/08, 4:07:59 下午
引用快速引用
秒後自動載入第5
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆