發表文章發起投票回覆
【內務公告】第十六屆內務團隊 - 封鎖公告帖 (2)
封鎖公告[/size=5][/b][/center]

本內務團隊準備了新的封鎖會員紀錄,以配合最新通過的內務方案。

為方便各會員查閱各封鎖記錄,任何經由內務團隊的封鎖均會張貼於此,供各會員查閱。

同時,封鎖會員紀錄也會同步更新,若兩者有任何差異,則以下列的封鎖會員紀錄為準。
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRYB661ED-0iGfOuh5kDxKQimhLXRpBzUP2grZm9Sm0vCGH4BenZSb20Q5YjpNZeVE0DyyVdPcZyVc6/pubhtml

另外,為方便會員計算封鎖刑期,現設公投封鎖日期計算器,歡迎大家使用:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sL4hMzmMisM8Fr7iQeWgkqwDmFdACEowP0OEf8TWTZ4/

此致
各HKGalden 會員
Good0Bad1
2018/07/04, 1:21:59 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 226 個回覆
好大嘅官威呀,西大人
#null2018/07/18, 1:50:41 凌晨
引用快速引用
犬養都成日post新聞
會唔會bam完又bam

無再 post 啦 , 想 bam 多 5 日咩

bam完根本冇再上過水, 都唔知解左bam未
#null2018/07/18, 1:51:24 凌晨
引用快速引用
犬養都成日post新聞
會唔會bam完又bam

目前冇被人bam到
#null2018/07/18, 2:00:48 凌晨
引用快速引用
Bam埋另一個影印機呀嘛笨柒電動車腎[/size=6]
#null2018/07/18, 8:00:49 晚上
引用快速引用
靜雞雞bam咗無落簿,算唔算失職?
#null2018/07/20, 12:41:29 凌晨
引用快速引用
"案件編號18190006(直接封鎖)
被告abc2(16475)因:
惡意連續發表主題,影響會員瀏覽主題列表
而判定為(1)惡意連續發表或回覆,影響會員瀏覽主題列表
由西環車神(10310) 於2018年07月21日執行[#FF0000]標準刑期[/#FF0000],封鎖3日,於2018年07月24日釋放
參考鏈結:NO
#null2018/07/21, 10:59:32 晚上
引用快速引用
由西環車神(10310) 於2018年07月21日執行[#FF0000]標準刑期[/#FF0000],封鎖30日,於2018年08月24日釋放
參考鏈結:
#null2018/07/21, 11:02:39 晚上
引用快速引用
犬養都成日post新聞
會唔會bam完又bam

用緊分身掛⋯⋯
#null2018/07/21, 11:08:43 晚上
引用快速引用
由西環車神(10310) 於2018年07月21日執行[#FF0000]標準刑期[/#FF0000],封鎖30日,於2018年08月24日釋放
參考鏈結:

#null2018/07/21, 11:12:33 晚上
引用快速引用
行私刑大晒
#null2018/07/21, 11:26:44 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第16
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆