發表文章發起投票回覆
[獸父入]SUBNAU邊度搵到銀礦?
宜家玩到第3日 話隻船2個鐘之後爆 喺個倉等極都冇野 係咪要入水D時間先會過?

搵唔到銀礦升唔到氧氣筒
Good0Bad1
2018/07/03, 11:53:04 晚上
引用快速引用
本貼文共有 70 個回覆
唔駛理大飛船住,
你未有架生入去
同埋真係計你現實時間兩個鍾

啲銀你要去見好多大水草嗰道搵啲sandstone
#null2018/07/04, 12:12:36 凌晨
引用快速引用
Kelp Forest同Grassy Plateaus會有sandstone outcrops
啫係好多綠色長海草或者紅色草地嘅地方 打爆sandstone會掉gold/lead/silver ore

不過小心去grassy plateaus撞到sandshark
#null2018/07/04, 12:18:11 凌晨
引用快速引用
Kelp Forest同Grassy Plateaus會有sandstone outcrops
啫係好多綠色長海草或者紅色草地嘅地方 打爆sandstone會掉gold/lead/silver ore

不過小心去grassy plateaus撞到sandshark

我仲未玩到開地圖

即係整silicon rubber 果d植物個河床?
#null2018/07/04, 1:10:10 凌晨
引用快速引用
唔撚叫我玩,屌你呀
#null2018/07/04, 1:41:43 凌晨
引用快速引用

我仲未玩到開地圖

yes 入嗰到啲洞穴應該會搵到多啲
#null2018/07/04, 1:43:47 凌晨
引用快速引用

呢舊
#null2018/07/04, 1:48:18 凌晨
引用快速引用

呢舊

有圖都冇用啦 度度一樣樣
#null2018/07/04, 1:58:33 凌晨
引用快速引用

我仲未玩到開地圖

好撚驚d鯊魚

暫時得信號陣可以嚇走佢地?

喺cave sulphur度走出來果隻雞泡魚點解咁q高攻
#null2018/07/04, 2:00:16 凌晨
引用快速引用

我仲未玩到開地圖

好撚驚d鯊魚

有刀嘅話大部分斬佢一下都會自己游走

雞泡魚仲未識避 10次死一半俾雞泡魚炸死
#null2018/07/04, 2:03:01 凌晨
引用快速引用

我仲未玩到開地圖

好撚驚d鯊魚

信號彈係引開佢地,唔會嚇走
不過你留返之後啲大怪先用啦。
開頭啲怪通常唔會一下扣好多。

白色鱷魚你可以游開用刀片佢,佢會走開,如果你夠狠嘅係可以連續片幾下,佢就會死

爆炸魚你開頭一定走唔切,除非你有seaglide 或者個蛙鞋upgrade左。
你一係就走到有開遠得咁遠,咁佢爆就會扣少啲,一係就試下喺佢爆之前用刀片下佢,我用把熱刀係可以一下片爆佢而唔扣HP
#null2018/07/04, 8:43:11 早上
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆