發表文章發起投票回覆
有無人追開乃木坂/櫸坂46?
嚟吹兩句
無朋友好慘
Good1Bad2
2018/06/22, 7:22:59 晚上
引用快速引用
本貼文共有 76 個回覆
上星期六去咗欅共和国,好遠,搭三個鐘先到會場。個遊樂場又大,一路搵Event會場一路影成員佈景板,原來要穿過個遊樂場先到。去到會場,啲Goods冇晒咁滯(雖然冇諗住買到)。

我坐追加席,但坐到第一行。離舞台好遠,算睇到舞台(但多數時間睇Screen)。比起去開嘅声優アイドルLive event,少好多MC位,睇表演黎講係一流。噴水嗰幾下見到有彩虹,然後又噴泡泡,睇住啲觀眾照頭淋濕晒(追加席完全冇事,水都冇滴)。入夜又有幕放煙花,第一次睇Live有煙花睇。最後てち倒地變裝嗰下好正,周圍啲人都「え?え?!」咁。
#null2018/07/28, 5:21:15 凌晨
引用快速引用
上星期六去咗欅共和国,好遠,搭三個鐘先到會場。個遊樂場又大,一路搵Event會場一路影成員佈景板,原來要穿過個遊樂場先到。去到會場,啲Goods冇晒咁滯(雖然冇諗住買到)。

我坐追加席,但坐到第一行。離舞台好遠,算睇到舞台(但多數時間睇Screen)。比起去開嘅声優アイドルLive event,少好多MC位,睇表演黎講係一流。噴水嗰幾下見到有彩虹,然後又噴泡泡,睇住啲觀眾照頭淋濕晒(追加席完全冇事,水都冇滴)。入夜又有幕放煙花,第一次睇Live有煙花睇。最後てち倒地變裝嗰下好正,周圍啲人都「え?え?!」咁。

中間ねる企喺移動舞台車喺面前經過。
#null2018/07/28, 5:23:15 凌晨
引用快速引用

中間ねる企喺移動舞台車喺面前經過。

有飛
Tour抽極都落選
屌佢老母

好彩共和國出碟
#null2018/07/28, 9:24:21 上午
引用快速引用
冇人追新曲

有...

二律背反
淨係聽歌都學到新野
#null2018/07/28, 9:26:04 上午
引用快速引用
點解連登咁多人推薦睇工事中?冇人提過前身“乃木坂ってどこ”,係咪好多人唔識打日文?
#null2018/07/30, 10:02:54 晚上
引用快速引用
點解連登咁多人推薦睇工事中?冇人提過前身“乃木坂ってどこ”,係咪好多人唔識打日文?

唔好篤爆人啦
#null2018/07/30, 10:26:39 晚上
引用快速引用

唔好篤爆人啦

可能人地覺得以前啲member 未成形唔好睇掛

對面岸咁低質,算撚數啦
#null2018/08/01, 1:22:00 凌晨
引用快速引用
J開

我BB so qq

左定右先?右就……可能我外協啦!唔識欣賞
#null2018/08/01, 7:49:08 早上
引用快速引用
J開

我BB so qq