發表文章發起投票回覆
有無人追開乃木坂/櫸坂46?
嚟吹兩句
無朋友好慘
Good1Bad2
2018/06/22, 7:22:59 晚上
引用快速引用
本貼文共有 76 個回覆
鍾意志田愛佳
但好耐無蒲頭了...

比人影到食仔仔 休緊業吧

佢唔係到我都無咩動力追...
二推係菅井友香

點解  
櫸個世界觀豐富到唔洗有MEMBER中都會追
#null2018/06/22, 7:45:19 晚上
引用快速引用
乃木坂
櫸坂淨係聽歌,冇個識
#null2018/06/22, 8:09:03 晚上
引用快速引用
三次元偶像 不了
#null2018/06/22, 8:11:14 晚上
引用快速引用
三次元偶像 不了

2次元真係不了
#null2018/06/22, 8:15:15 晚上
引用快速引用
鍾意志田愛佳
但好耐無蒲頭了...

仲有七仔
#null2018/06/22, 8:42:09 晚上
引用快速引用
三次元偶像 不了

2次元真係不了

2次元個個倒模,成個泡菜人咁有咩好?
#null2018/06/22, 8:43:18 晚上
引用快速引用
鍾意志田愛佳
但好耐無蒲頭了...

仲有七仔

七仔講經咩
有相先算
反正大家已經唔介意idol拍拖拖
#null2018/06/22, 10:03:19 晚上
引用快速引用
個Post喺動漫臺開,但係欅坂46同動漫有咩關係??

我有睇下欅坂46嘅電視節目、買碟聽、買Event goods咁,但係一次Event都無去過(就算試過抽都抽唔中),又無買雜誌留意成員動向(志田出事我都係幾日後先至知道),甚至Twitter account我都無Follow到,所以唔算有追開,極其量係間中有留意。

要揀最留意嗰個Member就係てち,而家只知道佢有電台節目,前排有傳佢去外國讀書又無咗件事,けやかけ就已經唔見咗佢好耐。
#null2018/06/22, 10:24:11 晚上
引用快速引用

我有睇下欅坂46嘅電視節目、買碟聽、買Event goods咁,但係一次Event都無去過(就算試過抽都抽唔中),又無買雜誌留意成員動向(志田出事我都係幾日後先至知道),甚至Twitter account我都無Follow到,所以唔算有追開,極其量係間中有留意。

要揀最留意嗰個Member就係てち,而家只知道佢有電台節目,前排有傳佢去外國讀書又無咗件事,けやかけ就已經唔見咗佢好耐。

順帶一問,ひらがなけやき嗰邊年幾定半年前先加咗新Member,佢地多唔多活動?好似初頭見佢地上過けやかけ,之後就唔見咗,最近坂道(?)仲話要收新Member,我懷疑究竟係咪真係有咁大發展空間可以容納咁多人。
#null2018/06/22, 10:28:11 晚上
引用快速引用

順帶一問,ひらがなけやき嗰邊年幾定半年前先加咗新Member,佢地多唔多活動?好似初頭見佢地上過けやかけ,之後就唔見咗,最近坂道(?)仲話要收新Member,我懷疑究竟係咪真係有咁大發展空間可以容納咁多人。

純粹次文化所以開嚟呢邊
てち拍緊戲嘛,同北川景子一齊拍
漢字好多人都唔見了,葵話讀書、志田話休息
平假升左LV做單獨團了,唔係UNDER形式,頂左漢字武道館埸LIVE之後出左SOLO ALBUM,而家兩個冠名電視節目

坂道個合同AUDITION其實都幾需要
乃呢緊兩年應該仲多人走,三期即戰力先剛剛好頂住,後面未有人接,要養定人
我估漢字同平假應該加好少人,純粹搵新角色炒熱個埸
#null2018/06/22, 10:42:29 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第3
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆