發表文章發起投票回覆
去邊度訂造西裝好
嚟緊又grad din又interview
無得唔訂套西裝
請問各位巴打覺得有邊間做工好,價格又唔算太貴呢?
唔該哂
Good0Bad5
2018/05/25, 8:38:38 晚上
引用快速引用
本貼文共有 27 個回覆
真心是鳩但就得 你無咩機會著 就算多 好快會唔岩著

和議,主要原因係出嚟做嘢坐得多,又瘋狂OT冇時間運動,加上溝唔到女同事,就好易發福

真心好易發福 我出黎做野前45kg依家做左年半野己經70kg
#null2018/05/25, 10:10:23 晚上
引用快速引用

和議,主要原因係出嚟做嘢坐得多,又瘋狂OT冇時間運動,加上溝唔到女同事,就好易發福

真心好易發福 我出黎做野前45kg依家做左年半野己經70kg

你咁大隻
#null2018/05/25, 10:29:12 晚上
引用快速引用
身材靚嘅是但去g2000封到現成都靚架啦
洗乜訂咁麻煩
#null2018/05/25, 10:42:31 晚上
引用快速引用
洗乜訂咁麻煩

好撚瘦
180cm 60kg
#null2018/05/25, 10:47:31 晚上
引用快速引用

你咁大隻

有冇咁誇
#null2018/05/25, 10:48:32 晚上
引用快速引用

你咁大隻

有冇咁誇

做野真係好易肥
夜訓唔夠休息易肥、坐得多易肥、出街食野易肥
#null2018/05/25, 10:52:06 晚上
引用快速引用
洗乜訂咁麻煩

好撚瘦
180cm 60kg

過左中學就開始肥 信我
中六果陣66kg左右
今年大學畢業 74kg
第日出黎做野應該會再重
#null2018/05/25, 10:52:13 晚上
引用快速引用
500未必訂到
#null2018/06/20, 3:03:23 下午
引用快速引用
唔係成日著
買現盛算啦。
#null2018/06/20, 3:08:17 下午
引用快速引用
Unstoppable. Powered by Google App Engine.
#null2018/08/25, 1:25:39 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第3
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆