發表文章發起投票回覆
我知道前輩喜歡巨乳,但我有巨根可以嗎?
有冇人睇
Good3Bad0
2018/05/01, 11:34:49 中午
引用快速引用
本貼文共有 69 個回覆
俾豬扒纏擾 3 年後解脫係應該慶祝 , 而唔係周圍搵人鬧

有人撩事鬥非話番人轉頭
人身攻擊好肉酸囉
#null2018/05/01, 3:59:07 下午
引用快速引用
#null2018/05/01, 4:22:08 下午
引用快速引用

有人撩事鬥非話番人轉頭
人身攻擊好肉酸囉

問一句都撻著之後撩事鬥非係邊個問題先 ?
人身攻擊係指針對人天生缺憾 , 你呢個係缺憾 ?
#null2018/05/01, 4:25:00 下午
引用快速引用
OP最好唔好同犬養吵,犬養係禁
你同佢吵足100年犬養都係吵到你認輸後十幾年先有極細機率STOP
#null2018/05/01, 4:25:50 下午
引用快速引用
你同佢吵足100年犬養都係吵到你認輸後十幾年先有極細機率STOP

收島風你係下個
#null2018/05/01, 4:27:19 下午
引用快速引用

收島風你係下個

我講得真話就預左
#null2018/05/01, 4:28:23 下午
引用快速引用

收島風你係下個

我講得真話就預左

嘈交就當然要贏啦
#null2018/05/01, 4:31:40 下午
引用快速引用

有人撩事鬥非話番人轉頭
人身攻擊好肉酸囉

個龍門又搬咗去邊
廣義的人身攻擊(personal attack; name-calling)指在溝通對話時,攻擊、批評對方個人因素相關之斷言或質疑;如人格、動機、態度、地位、階級或處境等。
#null2018/05/01, 4:32:09 下午
引用快速引用

收島風你係下個

我講得真話就預左

嘈交就當然要贏啦

某會員: 好戰到呢
#null2018/05/01, 4:34:32 下午
引用快速引用

有人撩事鬥非話番人轉頭
人身攻擊好肉酸囉

個龍門又搬咗去邊
廣義的人身攻擊(personal attack; name-calling)指在溝通對話時,攻擊、批評對方個人因素相關之斷言或質疑;如人格、動機、態度、地位、階級或處境等。

咪即係不可改變嘅個人因素囉 , 字多就啱咩 , 咁你係屬於邊一種人身先 , 你講左先有得分辨喎 !
#null2018/05/01, 4:35:33 下午
引用快速引用
秒後自動載入第6
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆