發表文章發起投票回覆
#從零開始的異世界生活
【為咗救人,又要再死多十九幾萬次…?】
本身想英雄救美,為愛犧牲都情有可原,
但係喺呢個死完又翻生嘅無限輪迥之中,
越嚟越多人想救,但係死嘅次數就會相應增加,
主角要脫離呢個係咁reboot嘅生活,似乎難上加難啦…
#從零開始的異世界生活

https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1980863198835758/?hc_ref=ART_jBZtPyTE4BdL01CplKeAuiwD9hj7hfcwh2ZOSoOMBSwwZp7NwKcRdqMBQzCFpP8
Good2Bad3
2018/04/28, 1:06:43 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 69 個回覆
【公平咩?兵仔係唔會有公平嘅一日…】
女神話要建立一個公平嘅世界,
但係最矛盾係,兵仔嘅世界係唔會公平,
就算做咗啲咩,都係得少少軍糧,
更加慘嘅係,主角拎住呢少少軍糧已經開心到癲…

#從零開始的異世界生活
#null2018/08/04, 1:47:58 下午
引用快速引用
【唔想死就要特訓!跟高手學嘢!】
主角格鬥技真係完全焦咩提升過,
要喺呢個咁兇險嘅世界生存,
除咗靠無限復活,仲要苦練升呢!如果唔係一陣點打大佬呀?

#從零開始的異世界生活
#null2018/08/10, 6:09:59 晚上
引用快速引用
屌你地班打靶仔老母個臭閪,玩撚夠未呀,攪到現在貼入個版面到,你地班含撚獸想點?(火撚滾第

[#999999][right]回覆次數為: 32次[/right][/#999999]次)
#null2018/08/10, 7:55:22 晚上
引用快速引用
【今次唔止生命由零開始…??】
主角每次死完再死都無事,不過唔知係咪重迎得多,
出事啦!做咩個世界一個人都無?
無人互動,重生又有咩意思?

#從零開始的異世界生活
#null2018/08/17, 6:33:33 晚上
引用快速引用
15集
#null2018/08/17, 11:49:55 晚上
引用快速引用
好慘
#null2018/08/18, 9:16:35 晚上
引用快速引用

#null2018/08/18, 9:40:45 晚上
引用快速引用
【單挑魔女教!無人幫唯有自己郁手!】
究竟係主角黐咗線,定係個世界黐咗線?

#從零開始的異世界生活 #魔女教
#null2018/08/24, 7:46:55 晚上
引用快速引用
希望今晚死得冇咁慘冇咁屈機
#null2018/08/25, 12:30:07 凌晨
引用快速引用
【差唔多去到最尾,會係GOOD ENDING嗎?】
主角嚟到呢個世界咁耐,似乎打完大佬後就會迎接結局,
只不過又去到兩難嘅選擇題:留喺度同愛人一齊 定帶埋愛人走?
不過,前提係要人哋肯先得…

#從零開始的異世界生活
#null2018/09/07, 11:42:12 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第7
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆