發表文章發起投票回覆
#從零開始的異世界生活
【為咗救人,又要再死多十九幾萬次…?】
本身想英雄救美,為愛犧牲都情有可原,
但係喺呢個死完又翻生嘅無限輪迥之中,
越嚟越多人想救,但係死嘅次數就會相應增加,
主角要脫離呢個係咁reboot嘅生活,似乎難上加難啦…
#從零開始的異世界生活

https://www.facebook.com/ViuTV.hk/videos/1980863198835758/?hc_ref=ART_jBZtPyTE4BdL01CplKeAuiwD9hj7hfcwh2ZOSoOMBSwwZp7NwKcRdqMBQzCFpP8
Good2Bad3
2018/04/28, 1:06:43 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 69 個回覆
原來咁夜先直播

幾夜下
#null2018/05/19, 12:56:11 凌晨
引用快速引用
原來咁夜先直播

幾夜下

現在已經係夜深,請將音量收細
#null2018/05/19, 12:57:19 凌晨
引用快速引用
【開外掛咁又點?女神都唔記得你!!!】
當大家以為主角開晒外掛,無限復活,
咩都可以重頭嚟過,係無敵嘅時候…
佢話你知個副作用係——女神完全唔記得你為佢做過咩!
I KNOW THAT FEEL巴打…
女神真係好少記得兵仔為佢做過咩嘅…??
#從零開始的異世界生活
#null2018/05/19, 1:27:03 凌晨
引用快速引用
啱呀!
#null2018/05/26, 12:39:13 凌晨
引用快速引用
又復活了
#null2018/05/26, 12:46:58 凌晨
引用快速引用
又回歸了
#null2018/05/26, 12:47:43 凌晨
引用快速引用
又回歸了

唔記得睇
#null2018/05/26, 12:52:05 凌晨
引用快速引用
【又REBOOT!樣樣都似曾相識!之但係離通關仲係好遠…??】
主角又卡關,重玩三次都記唔熟爆機路線,
又想救人又想逃離打工仔奴才生活,
要打爆呢鋪名叫人生嘅遊戲,真係唔係咁易…

#從零開始的異世界生活
#null2018/05/26, 1:01:08 凌晨
引用快速引用
【又REBOOT!樣樣都似曾相識!之但係離通關仲係好遠…??】
主角又卡關,重玩三次都記唔熟爆機路線,
又想救人又想逃離打工仔奴才生活,
要打爆呢鋪名叫人生嘅遊戲,真係唔係咁易…

#從零開始的異世界生活

#null2018/05/26, 1:02:05 凌晨
引用快速引用
?蘿莉好恐怖
#null2018/05/26, 1:15:28 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第4
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆