發表文章發起投票回覆
有無人玩 Vero ?
最近好似幾hit所以我都開咗個ac玩
歡迎follow
Username: Agent Ink

Related Galden post: www.hkgalden.com/view/464404
Good8Bad4
2018/03/06, 9:05:03 晚上
引用快速引用
本貼文共有 397 個回覆
所有post都仲係無人like無人comment

你有開post咩

me keep updating wor

你叫咩

This person has not posted anything yet wor

係咪較咗close friend only

唔當我是fd子
#null2018/03/07, 9:30:37 晚上
引用快速引用
幾時唱k
#null2018/03/07, 9:31:11 晚上
引用快速引用

你有開post咩

你叫咩

This person has not posted anything yet wor

唔當我是fd子

係喎
#null2018/03/07, 9:33:24 晚上
引用快速引用

你有開post咩

你叫咩

唔當我是fd子

係喎

#null2018/03/07, 9:40:20 晚上
引用快速引用

你有開post咩

你叫咩

唔當我是fd子

係喎

#null2018/03/07, 9:44:34 晚上
引用快速引用
好似仲多人過膠登
#null2018/03/07, 9:44:38 晚上
引用快速引用
頭先一直都唔見有update, 點知再login之後就彈咗堆三個鐘前post嘅野,古古怪怪
#null2018/03/07, 9:46:34 晚上
引用快速引用
小圈子
#null2018/03/07, 9:47:03 晚上
引用快速引用
好似仲多人過膠登

唔係好似,係事實
#null2018/03/07, 9:56:48 晚上
引用快速引用
企鵝啲post好高質
#null2018/03/07, 9:57:25 晚上
引用快速引用