發表文章發起投票回覆
炒米餅條 bisexual 係咪屎忽痕
係咁鞭我D舊 post 博我屌爆佢屎眼
佢自己又唔知佢屎眼成日抹唔乾淨有屎漬
Good2Bad7
2018/02/04, 4:40:38 凌晨
引用快速引用
本貼文共有 57 個回覆
烏蛇又發功
#null2018/02/04, 1:14:27 下午
引用快速引用
烏大龜老母企緊街畀流浪狗群屌, 老豆幫狗吹簫打飛機, 全家係賤種狗

烏大龜老母企街畀流浪狗群屌示意
#null2018/02/04, 3:20:38 下午
引用快速引用
Attendees Detected
#null2018/02/04, 3:55:08 下午
引用快速引用
jm9
#null2018/02/04, 8:15:45 晚上
引用快速引用
係咁鞭我D舊 post [#FF0000]博我屌爆佢屎眼[/#FF0000]

GAY behavior

佢既告白搞到我好驚自己個屎眼

屌爆青蛙屎眼
#null2018/02/04, 8:16:19 晚上
引用快速引用
係咁鞭我D舊 post [#FF0000]博我屌爆佢屎眼[/#FF0000]

GAY behavior

佢既告白搞到我好驚自己個屎眼

屌爆青蛙屎眼

旅行♂
#null2018/02/04, 8:59:34 晚上
引用快速引用
gay龜
#null2018/02/05, 9:14:09 上午
引用快速引用
打中文
#null2018/02/05, 9:14:58 上午
引用快速引用
一鍵塞炒米餅入烏蛇屎眼
#null2018/02/07, 10:55:09 上午
引用快速引用
打中文

http://hkgalden.com/view/430395/
1. Prove that the following languages are MK:
Chinese
Japanese
Korean
Vietnamese

Answer
Chinese is a hieroglyph.
This implies that Chinese is irrational race.
(Lemma: We perceive hieroglyph by right cerebrum)
Vietnamese, Japanese and Korean inherit Chinese culture.
Inductively, all 4 races are MK.
Since MK races use MK Languages
These 4 languages are MK.
#null2018/02/07, 10:57:49 上午
引用快速引用
秒後自動載入第5
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆