發表文章發起投票回覆
[幼稚人士請進] Figure/可動/玩具/模型/PVC/收藏 專用討論

[#ffffff][#303ac9]本帖只歡迎幼稚人士,如自認成熟請上一頁

-歡迎擺底自己玩具收藏珍貴相片

-歡迎討論相關話題及發佈新品情報

-歡迎任何人士分享入手心得報價

下個開po就咁引用 thx

-[/#303ac9][/#ffffff][/size=6]

=======[ 方便自己睇用 ]==================================

S.H.Figuartsの商品一覧 | 魂ウェブ
http://tamashii.jp/item_schedule/

Good Smile Company
http://www.goodsmile.info/ja/products/released/2017
Good2Bad1
2018/02/02, 9:51:51 晚上
引用快速引用
本貼文共有 856 個回覆

食現貨
依家唔買遲下炒

希望正宗唔好炒咁貴
#null2018/08/20, 7:38:33 晚上
引用快速引用
想買巡邏魯邦X
月尾出劇場版合體會出返快盜3架野
到時散買到就買埋警察大合體
買唔到就慳錢
#null2018/08/20, 7:54:41 晚上
引用快速引用
I'm back from Japan
最後終於忍唔到手要買武裝女高中生嘅件件玩lu

遲啲買埋開線鉗 磨砂紙同埋Mr.Glue之後喺公司開工先
#null2018/08/22, 1:46:39 凌晨
引用快速引用

松田幾時去大洗探西住大人
#null2018/08/22, 1:53:56 凌晨
引用快速引用

買埋女吖嘛
#null2018/08/22, 8:44:00 早上
引用快速引用
我係AmiAmi都見到有裝女高中生Figure , 都幾想買
#null2018/08/22, 9:06:20 上午
引用快速引用

買埋女吖嘛

我就係行咗五日full day老秋搵唔到
真係幾鍾意朝末さん嘅風格
#null2018/08/22, 5:48:39 下午
引用快速引用
#null2018/08/24, 9:53:29 上午
引用快速引用
#null2018/08/24, 9:05:54 晚上
引用快速引用
隻20 Kamen Rider Kicks Ver.系列同搵笨有咩分別
#null2018/08/26, 5:08:56 下午
引用快速引用
秒後自動載入第85
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆