發表文章發起投票回覆
[幼稚人士請進] Figure/可動/玩具/模型/PVC/收藏 專用討論

[#ffffff][#303ac9]本帖只歡迎幼稚人士,如自認成熟請上一頁

-歡迎擺底自己玩具收藏珍貴相片

-歡迎討論相關話題及發佈新品情報

-歡迎任何人士分享入手心得報價

下個開po就咁引用 thx

-[/#303ac9][/#ffffff][/size=6]

=======[ 方便自己睇用 ]==================================

S.H.Figuartsの商品一覧 | 魂ウェブ
http://tamashii.jp/item_schedule/

Good Smile Company
http://www.goodsmile.info/ja/products/released/2017
Good2Bad1
2018/02/02, 9:51:51 晚上
引用快速引用
本貼文共有 856 個回覆
最近小弟想搵mikasa figma/黏土人
於是琴日去信和現時點行吓
終於係現時點宇宙船EX搵到mikasa黏土人
價格算合理 但係見唔少人叫呢間野做賊船
請問買唔買得過? 要特別檢查件野嘅咩部分嗎?
p.s. 好少玩 Figure/可動/玩具/模型/PVC/收藏 冇咩經驗

時空留言?
#null2018/06/28, 9:46:14 晚上
引用快速引用
p.s. 好少玩 Figure/可動/玩具/模型/PVC/收藏 冇咩經驗

時空留言?

??
#null2018/06/28, 10:04:07 晚上
引用快速引用
買Figure/Figma我一定只會上網訂 , 香港嗰啲實體店鋪食水深
#null2018/06/28, 10:07:31 晚上
引用快速引用

時空留言?

??

賊船唔係死咗好耐㗎咩
#null2018/06/28, 10:13:31 晚上
引用快速引用

時空留言?

??

賊船唔係死咗好耐㗎咩

死剩煙屎嗰間
#null2018/06/28, 10:14:09 晚上
引用快速引用

時空留言?

??

賊船唔係死咗好耐㗎咩

死剩煙屎嗰間

好似死晒先開,間鋪係沙嗲王嗰邊所以唔多覺眼
#null2018/06/28, 10:22:09 晚上
引用快速引用
買Figure/Figma我一定只會上網訂 , 香港嗰啲實體店鋪食水深

有冇網站推介
可惜學生哥呢幾個月未申請到信用卡
#null2018/06/28, 10:22:50 晚上
引用快速引用

時空留言?

??

賊船唔係死咗好耐㗎咩

死剩煙屎嗰間

好似死晒先開,間鋪係沙嗲王嗰邊所以唔多覺眼

我都係去沙嗲王個邊睇吓有咩食先見到
#null2018/06/28, 10:23:25 晚上
引用快速引用

有冇網站推介

Amazon , AmiAmi , Goodsmile , TOMS , 連埋運費都抵過係香港買。香港鋪頭嗰啲都唔知有時係咪特登Hold貨/特登抬高個價錢
#null2018/06/28, 10:26:20 晚上
引用快速引用

有冇網站推介

Amazon , AmiAmi , Goodsmile , TOMS , 連埋運費都抵過係香港買。香港鋪頭嗰啲都唔知有時係咪特登Hold貨/特登抬高個價錢

屌早知帶多少少錢係日本買埋
#null2018/06/28, 10:30:32 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第74
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆