發表文章發起投票回覆
[幼稚人士請進] Figure/可動/玩具/模型/PVC/收藏 專用討論

[#ffffff][#303ac9]本帖只歡迎幼稚人士,如自認成熟請上一頁

-歡迎擺底自己玩具收藏珍貴相片

-歡迎討論相關話題及發佈新品情報

-歡迎任何人士分享入手心得報價

下個開po就咁引用 thx

-[/#303ac9][/#ffffff][/size=6]

=======[ 方便自己睇用 ]==================================

S.H.Figuartsの商品一覧 | 魂ウェブ
http://tamashii.jp/item_schedule/

Good Smile Company
http://www.goodsmile.info/ja/products/released/2017
Good2Bad1
2018/02/02, 9:51:51 晚上
引用快速引用
本貼文共有 856 個回覆
2026平時喺amiami訂嘢用邊款送貨方式?

E M S

Sometime D H L

我頭先都揀咗ems,希望快d到
#null2018/03/14, 5:22:48 下午
引用快速引用

E M S

amiami好鳩月尾先一次過出貨
#null2018/03/14, 5:24:29 下午
引用快速引用

E M S

我無揀combine, 應該會快d?
本來諗住女角淨係買ナナ算,結果都係訂埋薫
#null2018/03/14, 5:30:51 下午
引用快速引用

E M S

你係咪揀咗combine month order
我上次嗰個太陽之巫女收到email之後一個禮拜到
#null2018/03/14, 5:31:29 下午
引用快速引用

E M S

你係咪揀咗combine month order
我上次嗰個太陽之巫女收到email之後一個禮拜到

吾色英文系甘架拉,梳
#null2018/03/14, 5:33:34 下午
引用快速引用
AmiAmi: Shipping Notification = 一個禮拜到
#null2018/03/14, 5:35:40 下午
引用快速引用
寶J寶J寶寶J
#null2018/03/14, 5:38:06 下午
引用快速引用

#null2018/03/15, 12:00:38 凌晨
引用快速引用
FBI 係佢啦 我睇住佢做既
#null2018/03/16, 11:32:55 中午
引用快速引用
秒後自動載入第33
上一頁下一頁