發表文章發起投票回覆
香港1月新番,一定會係呢6個角色跑出
本貼文共有 64 個回覆
頭先post錯

唔駛出佢

關我撚事, 咪咪撚出囉 。你啲垃圾漫畫都冇人睇,你老母又畀狗輪屌緊啦, 你老豆幫狗吹簫

你唔係人

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
你係狗
#null2018/01/24, 4:54:12 下午
引用快速引用
頭先post錯

唔駛出佢

關我撚事, 咪咪撚出囉 。你啲垃圾漫畫都冇人睇,你老母又畀狗輪屌緊啦, 你老豆幫狗吹簫

你唔係人

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
你係狗[/quote]
#null2018/01/24, 7:47:41 晚上
引用快速引用

呢張券而家即時失效
#null2018/01/24, 9:15:51 晚上
引用快速引用

呢張券而家即時失效

垃圾WFC , 你同支那人一樣唔鍾意就DQ , 你老母企緊街畀流浪狗群屌, 你老豆幫狗吹簫打飛機, 全家都係賤種狗
#null2018/01/24, 9:20:02 晚上
引用快速引用

呢張券而家即時失效

垃圾WFC , 你同支那人一樣唔鍾意就DQ , 你老母企緊街畀流浪狗群屌, 你老豆幫狗吹簫打飛機, 全家都係賤種狗

好撚小氣
#null2018/01/24, 11:04:47 晚上
引用快速引用

呢張券而家即時失效

好撚小氣

原來導火線係呢度
#null2018/01/27, 10:00:33 晚上
引用快速引用

唔駛出佢

你撚有咁好功力畫到呢D課仔出黎咩屌你
想呃邊個呀[/quote]
見到嚇撚左一跳,心諗mr袁幾時進步左咁多
#null2018/01/27, 10:33:56 晚上
引用快速引用

呢張券而家即時失效

好撚小氣

原來導火線係呢度

原來係咁
#null2018/01/29, 3:23:34 下午
引用快速引用

呢張券而家即時失效

好撚小氣

原來導火線係呢度

原來係咁

有冇事源
#null2018/01/29, 3:28:17 下午
引用快速引用

呢張券而家即時失效

好撚小氣

原來導火線係呢度

原來係咁

有冇事源

#null2018/01/29, 3:44:28 下午
引用快速引用
秒後自動載入第6
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆