發表文章發起投票回覆
香港1月新番,一定會係呢6個角色跑出
本貼文共有 64 個回覆
聽晚出case106

講你老母企街比狗屌經過?

硬膠膠仲未出場經過

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2018/01/24, 2:47:28 下午
引用快速引用
聽晚出case106

冇人想睇啊

下期post仲見到你就唔係人

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right]
#null2018/01/24, 3:41:47 下午
引用快速引用
聽晚出case106

講你老母企街比狗屌經過?

硬膠膠仲未出場經過

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
知你自己硬膠膠未? 我頭先見到你又老母企街又比狗屌
#null2018/01/24, 3:57:02 下午
引用快速引用

唔駛出佢

#null2018/01/24, 4:19:39 下午
引用快速引用
頭先post錯

唔駛出佢
#null2018/01/24, 4:23:33 下午
引用快速引用
頭先post錯

唔駛出佢

關我撚事, 咪咪撚出囉 。你啲垃圾漫畫都冇人睇,你老母又畀狗輪屌緊啦, 你老豆幫狗吹簫
#null2018/01/24, 4:44:06 下午
引用快速引用
仲咩新番, 如果係你嗰啲垃圾漫畫人 跑出嘅話,香港真係陸沉得啦戇鳩仔
#null2018/01/24, 4:45:47 下午
引用快速引用
洗唔洗搵配音?
我可以幫你配個喎
反正都係嗡句我好返啦
我無事啦
我殺人啦咁啫

利申 我諗我到死個日都未睇到你D劣作上到大銀幕
#null2018/01/24, 4:50:29 下午
引用快速引用

唔駛出佢

[right][#808080]Sent from Android app by Gannet[/size=2][/#808080][/right][/quote]
你撚有咁好功力畫到呢D課仔出黎咩屌你
想呃邊個呀
#null2018/01/24, 4:51:56 下午
引用快速引用
頭先post錯

唔駛出佢

關我撚事, 咪咪撚出囉 。你啲垃圾漫畫都冇人睇,你老母又畀狗輪屌緊啦, 你老豆幫狗吹簫

你唔係人

#null2018/01/24, 4:53:54 下午
引用快速引用
秒後自動載入第5
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆