發表文章發起投票回覆
我買了一部三叔
J7 prime, 俾阿媽用

簡易模式大字大icon好撚正

我用來用去都係whatsapp同browser其實幾啱用, 買nokia 8嘥左

佢話驚部電話重就幫佢20元買左個ring, 見幾好用又落街10元買個俾自己用
Good1Bad0
2018/01/21, 8:37:00 晚上
引用快速引用
本貼文共有 17 個回覆
柒指環
#null2018/01/21, 8:43:12 晚上
引用快速引用
Nokia 8 太滑, 就算坐住用都成日跣手
#null2018/01/21, 8:52:22 晚上
引用快速引用
幫阿媽set機至知wechat幾戇鳩, 同中國模式一樣, 拒絕改變, 唔肯變大字, 加左聯絡人又揾唔到, 咁垃圾嘅app真係低端人口至用

whatsapp就唔同, 跟隨系統變大字, 入左聯絡人即刻出晒, 阿媽雖然係共狗都話讚
#null2018/01/21, 9:41:31 晚上
引用快速引用
低智能電話
#null2018/01/21, 10:04:20 晚上
引用快速引用
幫阿媽set機至知wechat幾戇鳩, 同中國模式一樣, 拒絕改變, 唔肯變大字, 加左聯絡人又揾唔到, 咁垃圾嘅app真係低端人口至用

whatsapp就唔同, 跟隨系統變大字, 入左聯絡人即刻出晒, 阿媽雖然係共狗都話讚

係,因為wechat冇得較大字柒到冇朋友
#null2018/01/21, 10:05:44 晚上
引用快速引用

我覺得佢跟機嗰個幾好用
#null2018/01/21, 10:09:34 晚上
引用快速引用

有次買嘢個賣家叫我裝wechat
加個ID都可以有幾樣嘢揀 又話乜柒朋友圈 要加佢做朋友先
睇到我R晒頭 , 第一次懷疑自己唔識用智能電話
#null2018/01/21, 10:13:33 晚上
引用快速引用

幾億人都識用喎,你有懷疑自己嘅理解能力好正常
#null2018/01/21, 10:16:02 晚上
引用快速引用

幾億人都識用喎,你有懷疑自己嘅理解能力好正常

#null2018/01/21, 10:18:09 晚上
引用快速引用

我覺得佢跟機嗰個幾好用

你提一提至發現有個套
係幾好用, 不過套左就摸唔到個金屬外殼細滑質感, 覺得cheap左
#null2018/01/21, 10:36:25 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第2
下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆