發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
今次團隊排名3500內
有一張必ssr券
未到本戰啲人已經痴曬線

KMR用獎品引外掛上釣
團排名前500肯定係外掛大戰

啲外掛佬變態
佢哋開着個外掛,再?住個mon
根本撚無敵

人地開完個掛根本唔洗坐係電腦前面 全自動刷分 連驗證碼都可以自動填
上次團戰之前有人做左個插件 自動向遊戲server查詢再做成圖表 只要你貢獻上左前12萬人就可以記錄晒你全場團戰貢獻增長幅度
有人拎去查一查頭果1000名D貢獻 由朝早打到夜晚 D貢穩定同一速度增長
正常人點都要食飯去廁所啦 速度起碼會有波動 果班友係乜根本顯然易見
#null2018/08/25, 5:47:02 下午
引用快速引用
衝a 失敗, a 組真係好顛

a組從來都唔洗[#FF0000]自己[/#FF0000]打

咁正既團竟然唔早介紹黎
#null2018/08/25, 6:48:33 晚上
引用快速引用
今次團隊排名3500內
有一張必ssr券
未到本戰啲人已經痴曬線

KMR用獎品引外掛上釣

啲外掛佬變態
根本撚無敵

人地開完個掛根本唔洗坐係電腦前面 全自動刷分 連驗證碼都可以自動填
上次團戰之前有人做左個插件 自動向遊戲server查詢再做成圖表 只要你貢獻上左前12萬人就可以記錄晒你全場團戰貢獻增長幅度
有人拎去查一查頭果1000名D貢獻 由朝早打到夜晚 D貢穩定同一速度增長
正常人點都要食飯去廁所啦 速度起碼會有波動 果班友係乜根本顯然易見

7月分開始gbf既battle api 做咗改動, 其實cy 要ban人好易, 不過睇黎cy無心ban bot
#null2018/08/25, 7:03:15 晚上
引用快速引用
衝a 失敗, a 組真係好顛

a組從來都唔洗[#FF0000]自己[/#FF0000]打

咁正既團竟然唔早介紹黎

之前叫你入你又話要做浪子
#null2018/08/25, 11:54:50 晚上
引用快速引用
mola 退團要24小時 趕唔切本戰之前入
#null2018/08/25, 11:57:22 晚上
引用快速引用
mola 退團要24小時 趕唔切本戰之前入

講下者, 等下次吧, 想推番個post 上去
#null2018/08/26, 12:19:22 凌晨
引用快速引用
今次團隊排名3500內
有一張必ssr券
未到本戰啲人已經痴曬線

KMR用獎品引外掛上釣

啲外掛佬變態
根本撚無敵

嗰啲假假地都係超活躍玩家
唔通cy有錢唔賺到你盡咩
#null2018/08/26, 12:31:42 凌晨
引用快速引用
啲人唔用外掛都好快
用擊墜王條魚
加埋200%奧義隊
十秒唔使完一場EX+
#null2018/08/26, 12:36:42 凌晨
引用快速引用
啲人唔用外掛都好快
用擊墜王條魚
加埋200%奧義隊
十秒唔使完一場EX+

https://twitter.com/ihino_/status/1032587800938303489?s=12
唔使十秒九十hell
#null2018/08/26, 1:41:45 凌晨
引用快速引用
啲人唔用外掛都好快
用擊墜王條魚
加埋200%奧義隊
十秒唔使完一場EX+

https://twitter.com/ihino_/status/1032587800938303489?s=12
唔使十秒九十hell

水屬始終最多玩家做神石盤
就算撇除班外掛佬今次都應該好激烈
#null2018/08/26, 2:23:46 凌晨
引用快速引用
秒後自動載入第67
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆