發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
想試下入人地吹水團, 同葡萄牙戰艦巴打講唔好意思 , 不過可能我太hea好快被人踢

有好路數又唔叫埋我

要24hr penalty, 話唔定入面好伏呢, 如果ok可以同你問下(如果有位)

香港團?

我個團都有位要唔要過嚟玩
#null2018/08/11, 1:22:39 下午
引用快速引用
想試下入人地吹水團, 同葡萄牙戰艦巴打講唔好意思 , 不過可能我太hea好快被人踢

有好路數又唔叫埋我

要24hr penalty, 話唔定入面好伏呢, 如果ok可以同你問下(如果有位)

香港團?

俾我試下做浪子先啦
#null2018/08/11, 4:37:23 下午
引用快速引用
聽日唔好抽住 等六點
#null2018/08/13, 11:08:08 上午
引用快速引用
聽日唔好抽住 等六點

抽咗咁多日得1ssr
#null2018/08/13, 2:32:43 下午
引用快速引用
聽日唔好抽住 等六點

抽咗咁多日得1ssr

我都係
#null2018/08/13, 2:49:12 下午
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

香港團?

俾我試下做浪子先啦

問一下係咪應該唔入crew? 都幾多新手, 但好多active player 係真, 團長會開超巴n
#null2018/08/13, 9:18:26 晚上
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

香港團?

俾我試下做浪子先啦

問一下係咪應該唔入crew? 都幾多新手, 但好多active player 係真, 團長會開超巴n

come my crew
#null2018/08/13, 9:29:57 晚上
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

香港團?

俾我試下做浪子先啦

同我哋本身個團有咩分別
#null2018/08/13, 9:30:34 晚上
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

香港團?

俾我試下做浪子先啦

同我哋本身個團有咩分別

會有人講野
#null2018/08/13, 9:35:28 晚上
引用快速引用
秒後自動載入第63
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆