發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
今次event送既ssr 又真係幾有誠意

我都覺幾好 不過無位放

勁唔勁

即係勁唔勁
#null2018/08/09, 10:13:44 晚上
引用快速引用
即係勁唔勁

輔助幾好 但無輸出
速刷隊無位入
#null2018/08/09, 10:35:10 晚上
引用快速引用
今次event送既ssr 又真係幾有誠意

我都覺幾好 不過無位放

勁唔勁

即係勁唔勁

水屬唔錯 可以用黎打水古戰 配合水榮光劍得意一齊用
1技補連擊 2技簡單直接奧義 3技驅散慳個主角技位 而家D古戰BOSS差唔多都一定有野要驅同淨
4技未知命中率 做百搭支援位幾好
土屬杖得意已經收左皮 火屬劍得意以外好難組
#null2018/08/09, 10:40:29 晚上
引用快速引用
想試下入人地吹水團, 同葡萄牙戰艦巴打講唔好意思 , 不過可能我太hea好快被人踢
#null2018/08/11, 11:57:32 中午
引用快速引用
想試下入人地吹水團, 同葡萄牙戰艦巴打講唔好意思 , 不過可能我太hea好快被人踢

where
#null2018/08/11, 12:01:58 中午
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我
#null2018/08/11, 12:02:43 中午
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

要24hr penalty, 話唔定入面好伏呢, 如果ok可以同你問下(如果有位)
#null2018/08/11, 12:10:57 中午
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

要24hr penalty, 話唔定入面好伏呢, 如果ok可以同你問下(如果有位)

香港團?
#null2018/08/11, 12:12:56 中午
引用快速引用

有好路數又唔叫埋我

香港團?

#null2018/08/11, 12:36:48 下午
引用快速引用

無所謂啦
#null2018/08/11, 12:38:25 下午
引用快速引用
秒後自動載入第62
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆