發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
頂打極唔出

巴打打好多把?

係1把都未出過, 連埋上次土xeno 都係

出咗把,唔洗打得咁痛苦
#null2018/06/17, 11:53:21 中午
引用快速引用
360半水0六道20廢料, 睇黎之後都係robot 算, 唔想俾玩家打到既整出黎做what
#null2018/06/17, 6:34:04 晚上
引用快速引用
P5
#null2018/06/17, 6:48:16 晚上
引用快速引用
睇番原來cygame 係sv開咗賣玩家豬仔既先河, 大家課金前諗清楚, gbf 同cgss 都有機係咁
#null2018/06/17, 8:33:18 晚上
引用快速引用
睇番原來cygame 係sv開咗賣玩家豬仔既先河, 大家課金前諗清楚, gbf 同cgss 都有機係咁

次次超得我都有課
#null2018/06/17, 9:28:30 晚上
引用快速引用

次次超得我都有課

rich
#null2018/06/17, 9:37:30 晚上
引用快速引用
係你地諗課唔課之前點解唔諗下可以為SV做D咩先呢[/size=6][/b]
#null2018/06/17, 9:42:23 晚上
引用快速引用
係你地諗課唔課之前點解唔諗下可以為SV做D咩先呢[/size=6][/b][/quote]
無玩呀c fu
#null2018/06/17, 10:29:43 晚上
引用快速引用
係你地諗課唔課之前點解唔諗下可以為SV做D咩先呢[/size=6][/b][/quote]
無玩呀c fu[/quote]
搵緊位放反對msg, 但gbf 好似得profile 有位放, 但我profile wfc
#null2018/06/18, 10:23:32 上午
引用快速引用
無玩呀c fu[/quote]
搵緊位放反對msg, 但gbf 好似得profile 有位放, 但我profile wfc[/quote]
twitter炎上好過啦
#null2018/06/18, 10:24:39 上午
引用快速引用
秒後自動載入第58
上一頁下一頁
發表文章發起投票回覆
請先登入以發表回覆