發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
今次個分高得唔正常

一向都覺得你勁

我指團排名, 條條都高過上次1倍以上, 都係c 級隨緣算了 , 團大佬唔好踢我
#null2018/04/24, 11:20:54 上午
引用快速引用
又古戰場啦 睇下今次KMR有無突擊檢查啦 唔係堆外掛佬又返晒生

打HL 光100% 入場, 唔夠10秒隻野ko咗, 頭2位一個4800萬, 一個4500萬, 仲要遇過好多次, 咁係咪外掛

又未必嘅 有時人地武器盤頂級 再玩多開+網速快都做到 暗神石頂級盤下下三連加上限好惡
人地日本本地網快 有時你入到場果陣人地已經過左5-10秒左右 到你開工人地已經打左一半
當然rank高過200嘅通常都手腳唔乾淨[/size=1]
btw而有嘅外掛都唔係改傷害 而係回合加速同腳本刷怪
必要時追分仲可以玩加速 你人手輪流刷全日分 人地可以用腳本放置緊貼你一段距離
最後兩三小時開個加速反超你都得[/quote]
其實a團1日要打幾多貢, 純好奇有幾肝[/quote]
A團都分好多種 通常都分準備5勝 4勝 3勝 定HEA足全程 拎敗戰章
所以貢其實唔定 我果團社畜多 如果對面戰力差太大or對面早場死壓爛壓 果日就通常直接放棄拎保底章算
主要睇對手人數 在線時間 同平均RANK 最重要係早場壓唔壓分
邊有咁多時間同人刷成日 如果係5勝團 就會吹雞同對面由朝打到晚啦
要參考嘅 今次預選分數每位團員刷900萬貢
以前打過嘅搶分日子預一兩億左右
今次隻HELL比較易刷 所以分數線會高過比其他屬
#null2018/04/24, 11:49:00 中午
引用快速引用
捉外掛了
#null2018/04/24, 11:49:21 中午
引用快速引用
又古戰場啦 睇下今次KMR有無突擊檢查啦 唔係堆外掛佬又返晒生

打HL 光100% 入場, 唔夠10秒隻野ko咗, 頭2位一個4800萬, 一個4500萬, 仲要遇過好多次, 咁係咪外掛

又未必嘅 有時人地武器盤頂級 再玩多開+網速快都做到 暗神石頂級盤下下三連加上限好惡
人地日本本地網快 有時你入到場果陣人地已經過左5-10秒左右 到你開工人地已經打左一半
當然rank高過200嘅通常都手腳唔乾淨[/size=1]
btw而有嘅外掛都唔係改傷害 而係回合加速同腳本刷怪
必要時追分仲可以玩加速 你人手輪流刷全日分 人地可以用腳本放置緊貼你一段距離
最後兩三小時開個加速反超你都得[/quote]
其實a團1日要打幾多貢, 純好奇有幾肝[/quote]
A團都分好多種 通常都分準備5勝 4勝 3勝 定HEA足全程 拎敗戰章
所以貢其實唔定 我果團社畜多 如果對面戰力差太大or對面早場死壓爛壓 果日就通常直接放棄拎保底章算
主要睇對手人數 在線時間 同平均RANK 最重要係早場壓唔壓分
邊有咁多時間同人刷成日 如果係5勝團 就會吹雞同對面由朝打到晚啦
要參考嘅 今次預選分數每位團員刷900萬貢
以前打過嘅搶分日子預一兩億左右
今次隻HELL比較易刷 所以分數線會高過比其他屬[/quote]
高端玩家
#null2018/04/24, 11:50:40 中午
引用快速引用
仲未收工, 今晚幫唔到手 sorry
#null2018/04/25, 9:26:26 晚上
引用快速引用
今日對面好勁, 要靠團大佬了
#null2018/04/26, 10:33:19 上午
引用快速引用
今日對面好勁, 要靠團大佬了

靠你
#null2018/04/26, 10:36:52 上午