發表文章發起投票回覆
[AN/IOS/CHROME]GRANBLUE FANTASY(2)
Good1Bad2
2018/01/16, 7:26:54 晚上
引用快速引用
本貼文共有 709 個回覆
古戰場送戒指

你打10億團

種子隊
#null2018/04/19, 9:49:58 晚上
引用快速引用
古戰場送戒指

你打10億團

種子隊

頂,原來種子隊先有
#null2018/04/19, 10:22:30 晚上
引用快速引用
又古戰場啦 睇下今次KMR有無突擊檢查啦 唔係堆外掛佬又返晒生
#null2018/04/22, 11:27:01 上午
引用快速引用
又古戰場啦 睇下今次KMR有無突擊檢查啦 唔係堆外掛佬又返晒生

打HL 光100% 入場, 唔夠10秒隻野ko咗, 頭2位一個4800萬, 一個4500萬, 仲要遇過好多次, 咁係咪外掛
#null2018/04/22, 12:19:01 中午
引用快速引用

打HL 光100% 入場, 唔夠10秒隻野ko咗, 頭2位一個4800萬, 一個4500萬, 仲要遇過好多次, 咁係咪外掛

又未必嘅 有時人地武器盤頂級 再玩多開+網速快都做到 暗神石頂級盤下下三連加上限好惡
人地日本本地網快 有時你入到場果陣人地已經過左5-10秒左右 到你開工人地已經打左一半
當然rank高過200嘅通常都手腳唔乾淨[/size=1]
btw而有嘅外掛都唔係改傷害 而係回合加速同腳本刷怪
必要時追分仲可以玩加速 你人手輪流刷全日分 人地可以用腳本放置緊貼你一段距離
最後兩三小時開個加速反超你都得
#null2018/04/22, 12:47:58 下午
引用快速引用

又未必嘅 有時人地武器盤頂級 再玩多開+網速快都做到 暗神石頂級盤下下三連加上限好惡
人地日本本地網快 有時你入到場果陣人地已經過左5-10秒左右 到你開工人地已經打左一半
當然rank高過200嘅通常都手腳唔乾淨[/size=1]
btw而有嘅外掛都唔係改傷害 而係回合加速同腳本刷怪
必要時追分仲可以玩加速 你人手輪流刷全日分 人地可以用腳本放置緊貼你一段距離
最後兩三小時開個加速反超你都得[/quote]
其實a團1日要打幾多貢, 純好奇有幾肝
#null2018/04/23, 12:22:34 中午
引用快速引用
痴線,d人一吓秒嘅
#null2018/04/24, 7:59:37 早上
引用快速引用
痴線,d人一吓秒嘅

75 唔出奇, 90 應該唔得掛
#null2018/04/24, 10:22:50 上午
引用快速引用
今次個分高得唔正常